Δεν αποτελεί μυστικό πως οι Μαγκομέντ Οζντόεφ και Τάισον απολαμβάνουν της εκτίμησης του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Με τον ΠΑΟΚ να κινείται ωστόσο προς την κατεύθυνση της αντικατάστασης του Ρουμάνου προπονητή, αν το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών στην Τούμπα ήταν μία φορά αμφίβολο, τώρα είναι… δύο!
Συγκεκριμένα, τόσο με τον 33χρονο Ρώσο χαφ όσο και τον 38χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να μένουν και τυπικά «ελεύθεροι» σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες, ουδείς μπορεί να βάλει το «χέρι του στη φωτιά» πως θα αποτελέσουν κομμάτια των πλάνων του νέου προπονητή του «δικεφάλου», εφόσον φυσικά δεν συμβεί η μεγάλη… ανατροπή με τον Λουτσέσκου!
Από εκεί και πέρα, όπως συμβαίνει σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις, μία αλλαγή προπονητή φέρνει πάντα πολλές αλλαγές στο ρόστερ και σε αυτό το πλαίσιο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο για αποχώρηση παικτών που πριν λίγες ημέρες έμοιαζαν… σίγουροι για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ!
Πηγή: monobala.gr






























