ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΠΑΟΚ: Βλέπουν... εύκολα ή δύσκολα «διπλό»

Στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουν σε βάθος τι συμβαίνει στην Ομόνοια και είναι αισιόδοξοι για το ματς της Πέμπτης

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Αποφασισμένος  για το διπλό στη Λευκωσία, έρχεται στην Κύπρο ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα. Κάνοντας μία… βόλτα στις Ελληνικές ιστοσελίδες, που έχουν βάση την Θεσσαλονίκη, διαπιστώνεις εύκολα ότι ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη απέναντι στην Ομόνοια, έτσι ώστε να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει αλλάξει πολύ το κλίμα, από την μέρα που ανέλαβε ο Πάμπλο Γκαρσία και γι’ αυτό υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός.

Φαίνεται κιόλας ότι γνωρίζουν τη βαθιά κρίση που υπάρχει στην Ομόνοια χαρακτηρίζοντας την κάπως αδιάφορη για το ματς του Γιουρόπα  επειδή ακολουθεί το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ,, θεωρώντας ότι ο Χένινγκ Μπεργκ θα παρατάξει αναπληρωματική ομάδα.

Θεωρούν λοιπόν ότι αυτό θα είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, καθώς θα βρουν απέναντι της μία ομάδα που θα σκέφτεται περισσότερο το ντέρμπι που ακολουθεί και όχι την Ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Με λίγα λόγια, πιστεύουν ότι στην κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και σε συνδυασμό με τον τρόπο που θα προσεγγίσει η Ομόνοια το παιχνίδι, ότι εύκολα, ή δύσκολα θα πάρουν το πολυπόθητο διπλό.

Επισημαίνουν επίσης ότι είναι κρίμα που δεν θα υπάρχει κόσμος, καθώς υπάρχουν πολλοί φίλοι της ομάδας στην Κύπρο. Ωστόσο περιμένουν ότι θα υπάρχει υποδοχή από τον κόσμο, είτε στο αεροδρόμιο, είτε στο ξενοδοχείο, παρά τα μέτρα που πάρθηκαν λόγω της πανδημίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση