ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κλείνει» διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ο Ινσούα

Το σήριαλ του Εμάνουελ Ινσούα μοιάζει να έρχεται σε αίσιο τέλος, με τον Παναθηναϊκό να ετοιμάζεται να προχωρήσει μαζί του σε ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο αδελφός και ατζέντης του Αργεντίνου μπακ, Μαξιμιλιάνο, έφυγε από το Μπουένος Άιρες, για να κλείσει τη μεταγραφή του Πάμπλο Καμπαγέρο στην Καρταχένα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», ο επόμενος προορισμός του αναμένεται να είναι η Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα για τον αμυντικό των «πρασίνων».

Ο τελευταίος μοιάζει να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τη ζωή στην Αθήνα και το γεγονός, ότι το «τριφύλλι» έχει σταθεί ως μια προοπτική για την καριέρα του.

Η ίδια πληροφορία αναφέρει, ότι ο Μαξιμιλιάνο Ινσούα θα βρεθεί στην ελληνική πρωτεύουσα, ώστε να επισκεφθεί τον αδελφό του και, με την ευκαιρία, θα κουβεντιάσει με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού την ανανέωση του συμβολαίου.

Αυτό θα είναι διετούς διάρκειας, με τη διοίκηση να θέλει να ανταμείψει τον έμπειρο «άσο» για την προσφορά του στο σύλλογο, καθώς στάθηκε σε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, διαλέγοντας να μείνει στις τάξεις του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X