ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Πρώτος επισκέπτης του Ουναΐ μετά το χειρουργείο ο Χακίμι

Ο Αζεντίν Ουναΐ πέρασε με επιτυχία την πόρτα του χειρουργείου, με τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα του Μαρόκου, Χακίμι, να βρίσκεται στο πλευρό του

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε για την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση του Αζεντίν Ουναΐ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αποκατάσταση του τένοντα στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο μυ.

Οι «πράσινοι» συνόδευσαν την ενημέρωσή τους με φωτογραφία του Μαροκινού ποδοσφαιριστή μαζί με τον Χακίμι, ο οποίος ήταν ο πρώτος επισκέπτης του μετά την επέμβαση, συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα του Μαρόκου.

Στην ανάρτησή του, ο Παναθηναϊκός ανέφερε χαρακτηριστικά πως «όλα πήγαν καλά», εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της επέμβασης.

Στη χειρουργική ομάδα συμμετείχαν, μαζί με τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Χάρη Λάλο, ο διεθνούς φήμης ορθοπεδικός χειρουργός Νικολά Λεφέβρ και ο Κριστόφ Μποντό, γιατρός της εθνικής ομάδας του Μαρόκου και ιατρικός σύμβουλος της Παρί Σεν Ζερμέν.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση