ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολλανδία-Ελλάδα και τα προκριματικά του Euro με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Τα προκριματικά του Euro 2024 Ευρώπης με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus. Μεγάλο ενδιαφέρον για το Ολλανδία - Ελλάδα στις 21:45 στο «Φίλιπς Στάντιον». Την ίδια ώρα, Γαλλία - Ιρλανδία, Τσεχία - Αλβανία και Σερβία - Ουγγαρία. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολλανδία - Ελλάδα, η επιλογή για νίκη της Ολλανδίας δίνει 1.45, ενώ για νίκη της Ελλάδας δίνει 7.10. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.70, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.80. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.01.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γαλλία - Ιρλανδία, η επιλογή για νίκη της Γαλλίας δίνει 1.21, ενώ για νίκη της Ιρλανδίας δίνει 14.75. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 6.50. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.71, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.11. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.57.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΓΑΛΛΙΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τσεχία - Αλβανία, η επιλογή για νίκη της Τσεχίας δίνει 1.60, ενώ για νίκη της Αλβανίας δίνει 6.50. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.90. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.25, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.62. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.32.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΤΣΕΧΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σερβία - Ουγγαρία, η επιλογή για νίκη της Σερβίας δίνει 1.80, ενώ για νίκη της Ουγγαρίας δίνει 5.00. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.25, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.62. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.13.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΣΕΡΒΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

 

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση