ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Να παραμείνει επικεφαλής του ομίλου!

Money Plus Bonus: Γιατί τα χρήματα σας αξίζουν περισσότερο!

Στις 21:45 η Ισπανία θα φιλοξενήσει την Ελβετία στο «Alfredo di Stéfano» της Μαδρίτης για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Nations League.

Η Ισπανία μέχρι στιγμής βρίσκεται στη πρώτη θέση του ομίλου της με τέσσερις βαθμούς. Ξεκίνησε το θεσμό με ισοπαλία κόντρα στη Γερμανία, ενώ στο δεύτερο της αγώνα κέρδισε εντός με 4-0 την Ουκρανία.

Μεσοβδόμαδα οι Ισπανοί αγωνίστηκαν σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στους Πορτογάλους και παρόλο που ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0.

Η Ελβετία σε ένα όμιλο με Ισπανία, Γερμανία και Ουκρανία θα προσπαθήσει για το καλύτερο, γνωρίζοντας από την κλήρωση ότι τουλάχιστον οι δύο πρώτες θέσεις του ομίλου έχουν ήδη τους κατόχους τους.

Στo πρώτο παιχνίδι που έδωσε για το Nations League ηττήθηκε με 2-1 εκτός από την Ουκρανία, ενώ στο δεύτερο εξήλθε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της απέναντι στους Γερμανούς.

Την Τετάρτη (7/10) έδωσε φιλικό απέναντι στην Κροατία και παρόλο που προηγήθηκε, στο τέλος έχασε με 2-1.

Η Ισπανία στο γήπεδο της θα επιδιώξει τη νίκη για να παραμείνει επικεφαλής στον όμιλο της, ενώ η Ελβετία θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που εδώ και δύο χρόνια ξέχασε τι πάει να πει ήττα.

Προϊστορία: Ισπανία και Ελβετία έχουν συναντηθεί 5 φορές στην έδρα της πρώτης. Οι τέσσερις από τις πέντε αναμετρήσεις τους ήταν για το παγκόσμιο κύπελλο, ενώ η άλλη για φιλικό αγώνα. Δύο νίκες μετράνε οι Ισπανοί, έναντι μίας των Ελβετών, ενώ άλλα δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

03.06.18 FI Spain - Switzerland 1-1
16.06.10 WC Spain - Switzerland 0-1
02.07.94 WC Spain - Switzerland 3-0
15.06.66 WC Spain - Switzerland 2-1
10.03.57 WC Spain - Switzerland 2-2

Money Plus Bonus: Γιατί τα χρήματα σας αξίζουν περισσότερο!

Nations League: Τελευταία Ενημέρωση