ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιτσιρικάς αποβλήθηκε από το σχολείο επειδή έκανε το κούρεμα του Ρονάλντο!

Ένας 12χρονος αντέγραψε το χαρακτηριστικό κούρεμα του Ρονάλντο από το 2002

Μπελάδες βρήκε ένας 12χρονος στη Βρετανία, όταν αποφάσισε να μιμηθεί τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή. Ο Άλφι Ράμσον ξύρισε το κεφάλι του, αφήνοντας μπροστά το χαρακτηριστικό τρίγωνο που είχε ο Ρονάλντο στο Μουντιάλ του 2002, όταν οδήγησε τη Βραζιλία στον θρίαμβο.

Όπως κατήγγειλε, όμως, η μητέρα του, η υποδοχή από τους καθηγητές του στο Sirius West Academy δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς τον απέβαλαν.

«Στις μέρες μας τα σχολεία υποστηρίζουν ότι δέχονται τους ανθρώπους όπως είναι και τους ενθαρρύνουν να είναι μοναδικοί και ο εαυτός τους. Αυτό γιατί διαφέρει;», αναρωτήθηκε η Έμα Ράμσον και πρόσθεσε:

«Ο Ρονάλντο είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες του γιου μου και είναι σε εξέλιξη το Μουντιάλ. Οι φίλοι του Άλφι αγάπησαν το κούρεμα. Ο Άλφι ένιωσε χαρούμενος και με αυτοπεποίθηση. Του αρέσει το σχολείο και θέλει να πηγαίνει, αλλά δεν του το επιτρέπουν μέχρι να ξυρίσει το κεφάλι του. Είναι γελοίο, γιατί δεν επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο τη διαδικασία της μάθησης».

Για το θέμα ο κανονισμός του σχολείου αναφέρει: «Τα κουρέματα πρέπει να είναι ευπρεπή. Δεν πρέπει να είναι ακραία, όπως μοϊκάνα, με ξυρισμένες γραμμές ή αφύσικα χρώματα».

 

Πηγή: sportfm.gr

Το 24sports για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί προσφέροντας σας μια μοναδική εμπειρία ώστε να απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό το παγκόσμιο κύπελλο. Η ιστοσελίδα μας μέσω των υπηρεσιών της sportsmonks σας παρέχει όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που αφορούν τη διοργάνωση. Για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες όπως ώρα και ημέρα διεξαγωγής, στάδιο, προϊστορία, φόρμα ομάδων, ενδεκάδες, στατιστικά, ζωντανή ενημέρωση και αρκετά ακόμη. Ζήστε την μοναδική εμπειρία εδώ!!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση