ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πήγαν να μας πάρουν τη σημαία της πολιτείας του Περναμπούκο επειδή είχε ουράνιο τόξο»

Σοβαρές καταγγελίες από Βραζιλιάνο δημοσιογράφο

Δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι άνθρωποι της ασφάλειας σε γήπεδο του Κατάρ δεν του επέτρεψαν να πάρει μαζί σημαία της πολιτείας του Περναμπούκο επειδή την μπέρδεψαν με εκείνη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Η εμμονή των διοργανωτών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρνα μην επιτρέπουν σύμβολα που σχετίζονται με τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στα γήπεδα που φιλοξενούν τους αγώνες έγινε για μία ακόμη φορά έκδηλη.

Συγκεκριμένα, ένας Βραζιλιάνος δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι δεν του επετράπη η είσοδος σε γήπεδο επειδή είχε μαζί του μια σημαία της πολιτείας του Περναμπούκο, η οποία φέρει ένα ουράνιο τόξο - κάτι που έκανε τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου να νομίσουν πως σχετίζεται με την ομοφυλοφιλία!

Ο Βίκτορ Περέιρα εξήγησε πως αναγκάστηκε να σβήσει βίντεο από το κινητό του, την ώρα που περαστικός βιντεοσκόπησε μέρος του περιστατικού...

Sport-fm.gr

Το 24sports για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί προσφέροντας σας μια μοναδική εμπειρία ώστε να απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό το παγκόσμιο κύπελλο. Η ιστοσελίδα μας μέσω των υπηρεσιών της sportsmonks σας παρέχει όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που αφορούν τη διοργάνωση. Για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες όπως ώρα και ημέρα διεξαγωγής, στάδιο, προϊστορία, φόρμα ομάδων, ενδεκάδες, στατιστικά, ζωντανή ενημέρωση και αρκετά ακόμη. Ζήστε την μοναδική εμπειρία εδώ!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση