ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Αζάρ πιέζει, η Τσέλσι βάζει εμπόδια!

Το σίριαλ της μεταγραφής του Αζάρ στην Ρεάλ θα έχει... πολλά επεισόδια!

Το σίριαλ της απόκτησης του Εντέν Αζάρ από την Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια. Η πιο… πολυδιαφημισμένη μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού, είναι αυτή του Βέλγου άσου στους Μαδριλένους. Εδώ και αρκετούς μήνες η Ρεάλ βρίσκεται στο κυνήγι του Αζάρ, ωστόσο δεν έχει βρει ακόμη την χρυσή τομή για να τον φέρει στο «Μπερναμπέου».

Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι ξεκάθαρη και την έχει γνωστοποιήσει αρκετές φορές. Ο επιθετικός των Λονδρέζων θέλει σαν τρελός να πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης, πραγματοποιώντας το όνειρο του να φορέσει την φανέλα των «μερένχες».

Τα Μέσα από το Νησί υποστηρίζουν πως η Τσέλσι…αργεί επικίνδυνα να πει το «ναι». Από την πλευρά του ο Βέλγος πιέζει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή

Η Τσέλσι ζητάει 120 εκατ. ευρώ και δεν… είναι διατεθειμένη να μειώσει τις απαιτήσεις της. Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να ανεβάσει την προσφορά της πάνω από τα 90 εκατ. ευρώ. Έτσι το ζήτημα έχει μείνει στάσιμο για την ώρα.

Πάντως ο Εντέν Αζάρ είχα συζήτηση με τους ανθρώπους τον Λονδρέζων, προκειμένου να τους πείσει να απαντήσουν θετικά στην πρόταση των Μαδριλένων. Να θυμίσουμε πως ο Βέλγος τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν.

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X