ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Εντελώς απαράδεκτο το επίπεδο των δυσφημιστικών σχολίων»

Η θέση της Τσέλσι για τις κατηγορίες ρατσισμού στον Γκάλαχερ

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο από τη φυσούνα του «Στάμφορντ Μπριτζ», στο οποίο φαίνεται ο Κόνορ Γκάλαχερ να αρνείται να δώσει το χέρι του σε ένα μαύρο παιδί.

Αρκετός κόσμος κάνει λόγο για ρατσιστική κίνηση του Άγγλου ποδοσφαιριστή, διότι αρνείται επιτακτικά να χαιρετήσει το μικρό παιδί, που έχει ώρα απλωμένο το χέρι του, ενώ πριν λίγα δευτερόλεπτα το έχει κάνει για ένα άλλο αγόρι που είναι πίσω.

Η Τσέλσι προχώρησε σε επίσημη δήλωση επί του θέματος, κάνοντας λόγο πως είναι απαράδεκτο το επίπεδο των δυσφημιστικών σχολίων, τονίζοντας ότι άνθρωποι από όλους τους πολιτισμούς νιώθουν ευπρόσδεκτοι μέσα στην ομάδα.

«Η ποδοσφαιρική ομάδα της Τσέλσι γνωρίζει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον αγώνα του Σαββάτου με την Μπέρνλι, το οποίο έχει αφαιρεθεί αρκετά εκτός πλαισίου. Το επακόλουθο επίπεδο κατάχρησης και δυσφημιστικών σχολίων που απευθύνονται στον Κόνορ Γκάλαχερ είναι εντελώς απαράδεκτο. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μια ποικιλόμορφη, χωρίς αποκλεισμούς ομάδα όπου άνθρωποι από όλους τους πολιτισμούς, τις κοινότητες και τις ταυτότητες νιώθουν ευπρόσδεκτοι», ανέφερε, χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της Τσέλσι.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση