ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θετικοί οι παίκτες για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών

Οι ποδοσφαιριστές της Premier League συμφωνούν στην ιδέα αυτή, παρά τις αρχικές αντιδράσεις τους.

Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ένωσης των Ποδοσφαιριστών, Μπόμπι Μπαρνς, οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι η μοναδική ρεαλιστική λύση για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αγγλίας, είναι οι αγώνες να γίνουν χωρίς την παρουσία θεατών.

Μιλώντας στο «The Athletic» το μέλος της Ένωσης Ποδοσφαιριστών είπε: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική. Οι παίκτες είναι ρεαλιστές. Σε έναν ιδεατό κόσμο, θα παίζαμε μπροστά στους φιλάθλους. Αλλά τότε δεν ισχύει κάτι τέτοιο, όλοι το έχουν αποδεχθεί, πως αυτό πρέπει να γίνει.

Έχω μιλήσει με αρκετούς ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και παίκτες… πρώτης γραμμής, στην βάση πως δεν θα ήθελαν να παίξουν κεκλεισμένων των θυρών, αν αυτό μπορούσε να γίνει. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τους φιλάθλους. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία των παικτών, κυρίως στο υψηλότερο επίπεδο, πληρώνοντας από τα τηλεοπτικά.

Έτσι η Ένωση προκειμένου να προστατεύσει και τα συμβόλαια των παικτών, εξετάζουμε την μοναδική πρόταση που έχουμε, για αγώνες χωρίς φιλάθλους και αυτό θα γίνει. Οι παίκτες κατάλαβαν ότι δεν υπάρχουν επιλογές. Αν πρέπει να τελειώσουμε την χρονιά, ας γίνει με κλειστές τις πόρτες».

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X