ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το CAS φέρνει… βασιλικό συμβόλαιο στον Γκουαρντιόλα

Οι «Πολίτες» παρουσιάζονται άκρως ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του Καταλανού

Η δικαίωση της Μάντσεστερ Σίτι από το CAS επαναφέρει την αισιοδοξία στον σύλλογο. Οι «Πολίτες» μετά τη χθεσινή ετυμηγορία γλιτώνουν τα χειρότερα συνεχίζοντας κανονικά να παίζουν στην Ευρώπη.

Ο διετής αποκλεισμός που είχε προταθεί αποτελεί παρελθόν ενώ και το πρόστιμο πέφτει στα 10 εκατομμύρια ευρώ αντί για 30 που είχε επιβληθεί. Με αυτή την εξέλιξη στο Μάντσεστερ έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν. Η διοίκηση μάλιστα θέλει να επισφραγίσει τη συγκεκριμένη επιτυχία με μία ακόμη, μεγαλύτερη. Αυτή της ανανέωσης του συμβολαίου του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός φέτος βάζει πλώρη για τη κατάκτηση του διακαή πόθου των «Πολιτών». Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το δέλεαρ για τον Γκουαρντιόλα αλλά και τον σύλλογο που τα τελευταία χρόνια έχει σαρώσει τα πάντα στην Αγγλία. Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο ρίχνουν όλο το βάρος στη διοργάνωση ευελπιστώντας πως σε έναν μήνα από σήμερα θα μπορέσουν να φθάσουν στη κορυφή της Ευρώπης.Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο τιμόνι της Σίτι

«Χρυσώνει» τον Γκουαρντιόλα η Σίτι

Το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρντιόλα με τη Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Οι «Πολίτες» παρουσιάζονται άκρως ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του Καταλανού, αποτέλεσμα όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα να επιθυμούν διακαώς την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο 49χρονος τεχνικός όπως διαρρέεται εμφανίζεται χαρούμενος μετά την αποφυγή της τιμωρίας του συλλόγου. Η εξέλιξη αυτή μάλιστα του ανοίγει την όρεξη για να γράψει νέα λαμπρά κεφάλαια με την Μάντσεστερ Σίτι. Η διοίκηση του συλλόγου του προσφέρει όλες εκείνες τις συνθήκες προκειμένου να εργαστεί για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Και στο παρελθόν ο Πεπ έχει αναφερθεί πολλάκις σε ενδεχόμενη επέκταση της συνεργασίας του με τους «Πολίτες». Ο Καταλανός βλέπει με θετικό μάτι μια τέτοια εξέλιξη γνωρίζοντας πως η ομάδα θα καλύψει όλα του τα θέλω. Μάλιστα όπως διαρρέεται το καλοκαίρι οι «Πολίτες» όντας ανακουφισμένοι από την εκδίκαση της απόφασης θα ρίξουν στην αγορά μεγάλα ποσά. Πιο συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Καταλανός θα διαχειριστεί μπάτζετ που θα αγγίζει τα 170 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: sportsking.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X