ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δυο χρόνια αποκλεισμός για Σίτι!

Πολύ βαριά τμωρία για το FFP

Η έρευνα του FFP για τη Μαν. Σίτι ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα μόνο καλό δεν είναι για τους «πολίτες» καθώς η UEFA την έκρινε ένοχη για σοβαρές παραβιάσεις των κανονισμών και την τιμώρησε με αποκλεισμό από την Ευρώπη για την επόμενη διετία!

Οι υπόνοιες για τις παραβιάσεις υπήρχαν εδώ και χρόνια, λόγω κυρίως της συμφωνίας της Etihad για χορηγία και το όνομα του γηπέδου που ήταν υπό έρευνα πιθανή υπερκοστολόγησής της.

Η υπόθεση της Σίτι είχε ανοίξει ξανά το περασμένο Καλοκαίρι και οι έρευνες της αρμόδιας επιτροπής είχαν διάρκεια για μήνες, με τις πληροφορίες να δίνουν και να παίρνουν. Τελικά, όπως ανακοινώθηκε στο σύλλογο η ποινή είναι αποκλεισμός για δυο χρόνια και πρόστιμο €30.000.000.

Οι υπόνοιες για τις παραβιάσεις υπήρχαν εδώ και χρόνια, λόγω κυρίως της συμφωνίας της Etihad για χορηγία και το όνομα του γηπέδου που ήταν υπό έρευνα πιθανή υπερκοστολόγησής της. Όπως φαίνεται, το πόρισμα ήταν καταπέλτης για τους «πολίτες» και η ποινή βαριά.

Η ποινή είναι εφέσιμη στο CAS και ήδη η Μαν. Σίτι ενημέρωσε για την απόφασή της να προσφύγει. Από το σύλλογο αναφέρουν πως δεν τους εξέπληξε η ποινή καθώς την περίμεναν πως θα ήταν βαριά σε πρωτοβάθμιο επίπεδο. Πλέον το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο θα κληθεί να πάρει τη σχετική απόφαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X