ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάει να «κλέψει» τον Κονατέ η Γιουνάιτεντ!

Ο Ιμπραχίμα Κονατέ, που θεωρείται... κλεισμένος από τη Λίβερπουλ

Εδώ και αρκετές ημέρες το όνομα του Ιμπραχίμα Κονατέ κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της Λίβερπουλ. Κι αυτό γιατί ο νεαρός αμυντικός φέρεται να έχει… κλείσει από τώρα στους «κόκκινους». Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αναζητούσε βέβαια έναν στόπερ για να σταθεροποιήσει τα μετόπισθεν της. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει εντυπωσιάσει άπαντες στις τάξεις της αγγλικής ομάδας με τα προσόντα του. Γι’ αυτό, άλλωστε, και δεσπόζει ως πρώτος της στόχος για το καλοκαίρι, είτε τον έχει κλείσει από τώρα, είτε κινηθεί τότε για να τον αποκτήσει.

Το γεγονός ότι ο Κονατέ έχει ρήτρα ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του με τη Λειψία σίγουρα έχει παίξει τον ρόλο του. Εξάλλου, πρόκειται για έναν απόλυτα εξελίξιμο αμυντικό. Παρά την επιρρέπεια του στους τραυματισμούς εδώ κι έναν χρόνο, δείχνει εξαιρετικά στοιχεία. Βέβαια, δεν έχει εντυπωσιαστεί μόνο η Λίβερπουλ από τον Γάλλο στόπερ. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το «Eurosport», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… καλοβλέπει και αυτή την περίπτωση του. Μάλιστα, όπως τονίζεται, ετοιμάζει κίνηση για να τον «κλέψει» από τη μεγάλη της αντίπαλο.

Ο Κονατέ έχει… γυαλίσει στη Γιουνάιτεντ

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επιθυμεί την απόκτηση σίγουρα ενός αμυντικού το καλοκαίρι. Δεν είναι μόνο ποιοτικό το θέμα, αλλά και ποσοτικό. Βλέπετε, το μέλλον του Έρικ Μπαϊγί στους «κόκκινους διαβόλους», μόνο σίγουρο δεν είναι. Ο Ιβοριανός αμυντικός δεν έχει καταφέρει να πείσει και με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2022, δεν είναι απίθανο να παραχωρηθεί το καλοκαίρι. Μάλιστα, ήδη η Ίντερ φέρεται να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Έτσι στις τάξεις της Γιουνάιτεντ κοιτάζουν περιπτώσεις αμυντικών. Ο Κονατέ είναι ένας από τους παίκτες που παρακολουθούν «θερμά», καθώς θεωρούν ότι μπορεί να εξελιχθεί σ’ έναν top class στόπερ. Παράλληλα, το γεγονός ότι η αγγλική ομάδα δεν θα χρειαστεί να… ξηλωθεί μόνο ως θετικό μπορεί να θεωρηθεί. Βέβαια, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, η Γιουνάιτεντ θα κληθεί να πάρει γρήγορα μια απόφαση. Αν θα κινηθεί δυναμική για την απόκτηση του ή αν θα τον έχει ως εναλλακτική. Κι αυτό γιατί η Λίβερπουλ φέρεται να έχει το προβάδισμα και για να ολοκληρωθεί η «κλοπή», πρέπει να γίνει κάτι δραστικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση