ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μουρίνιο: «Ξέρω πιο στυλ συλλόγου μου ταιριάζει»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέρει ακριβώς σε ποια ομάδα θα πάει και πιο θα είναι το στυλ αυτής της ομάδας

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αναφέρθηκε με νοσταλγία στην εποχή που κατέκτησε το τρεμπλ ως προπονητής της Ίντερ. Εξήγησε τους λόγους για τους οποίους παραμένει χωρίς δουλειά εδώ και μήνες.

«H Ίντερ δεν είχε κατακτήσει το Champions League για σχεδόν 50 χρόνια. Υπήρχε μία ολόκληρη γενιά από ιντερίστι που είχαν αυτό το όνειρο.

Όλοι είχαμε αυτό το όνειρο και παλέψαμε σκληρά για να συμβεί. Στο τέλος της ημέρας, νομίζω πως το τρεμπλ ήταν κάτι που άξιζε η οικογένεια. Ήταν φανταστικό», τόνισε ο «special one» ενώ ερωτηθείς για δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στους «νερατζούρι» το καλοκαίρι διαδεχόμενος τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, απάντησε ως εξής:

«Έχουν περάσει 3,5 μήνες από τότε που προπόνησα για τελευταία φορά έναν σύλλογο και προετοιμάζομαι να το κάνω ξανά. Όταν είσαι στον κόσμο του ποδοσφαίρου, μεταξύ συνεντεύξεων, αγώνων, αναλύσεων με videos και καθημερινών προβλημάτων, δεν βρίσκεις ποτέ χρόνο για τον εαυτό σου.

Χρησιμοποίησα τους τελευταίους μήνες για να ξαναγεμίσω μπαταρίες. Η θέση του προπονητή είναι ξεχωριστή και απολαμβάνω την καθημερινή δουλειά. Θέλω να επιστρέψω αυτό το καλοκαίρι, αρχίζοντας από τον Ιούνιο, από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ξέρω ακριβώς τι δεν θέλω, και για αυτό έχω ήδη απορρίψει τρεις με τέσσερις προτάσεις. Ξέρω επίσης τι είναι αυτό που θέλω. Δεν εννοώ το όνομα του συλλόγου, αλλά το είδος δουλειάς, το στιλ του συλλόγου. Ξέρω τι θέλω και ελπίζω να το αποκτήσω».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X