ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έξαλλος με τον Ράτκλιφ ο Σεΐχης που ήθελε τη Γιουνάιτεντ

Κινείται νομικά για δυσφήμηση!

Πριν από περίπου 1,5 μήνα, ο δισεκατομμυριούχος Σερ Τζιμ Ράτκλιφ απέκτησε το 27,7% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα deal που κόστισε πάνω από 1 δις λίρες.

Ένας από τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους για τους «κόκκινους διαβόλους», ήταν ο Σεΐχης του Κατάρ Τζάσιμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, γιος παλιού εμίρη της χώρας. Ο Αλ Θάνι επιθυμούσε, μάλιστα, να αποκτήσει το 100% της ομάδας, ενώ δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει... έτσι το γεγονός πως έχασε την ευκαιρία του από τον Ράτκλιφ.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το «Athletic», ο Σεΐχης ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά του Βρετανού, θεωρώντας πως ο τελευταίος εμπόδισε την προσπάθειά του να κερδίσει αυτός τον «πόλεμο προσφορών» με ένα «μοτίβο αποδεδειγμένα ψευδών και δυσφημιστικών δηλώσεων».

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Ράτκλιφ είχε μιλήσει σε δημοσιογράφο για τον Αλ Θάνι, και είχε αναρωτηθεί χιουμοριστικά αν όντως είναι υπαρκτό πρόσωπο. «Ακόμα κανείς δεν τον έχει δει ποτέ, στην πραγματικότητα. Οι Γκλέιζερς δεν τον γνώρισαν ποτέ. Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει», φέρεται να είχε αναφέρει συγκεκριμένα.

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση