ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εβρά: «Διακινούσα ναρκωτικά, έτρωγα από τα σκουπίδια και ζητιάνευα»!

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον Γάλλο

Ο Πατρίς Εβρά συγκλόνισε, σόκαρε, άφησε αποσβολωμένους όσους τον άκουσαν... Αποκάλυψε πως στην ηλικία των 13 ετών είχε εμπλακεί σε διακίνηση ναρκωτικών, έτρωγε από τα σκουπίδια ό,τι πετούσαν εκεί τα καταστήματα fast food και ζητιάνευε για χρήματα! Μέχρι που το ποδόσφαιρο τού άλλαξε τη ζωή...

«Πουλούσα ναρκωτικά, ζητιάνευα μπροστά από μαγαζιά, εργαζόμουν σε κατάστημα με τηλεοράσεις. Ένα από τα τρία είναι λάθος... Βρείτε το...» ήταν το... κουίζ που έβαλε ο Εβρά στο ντοκιμαντέρ του BBC, «Πάγωσε το φόβο» με τον Χόλι Γουίλομπαϊ.

«Όχι δεν πουλούσα τηλεοράσεις» απεφάνθη και εκεί η αποκάλυψη ήρθε να προκαλέσει σοκ...

«Όταν μας εγκατέλειψε ο πατέρας μου ήταν ένα χάος η ζωή μου. Ακόμα θυμάμαι να ψάχνουμε στα σκουπίδια για τα μπέργκερ που πετούσαν τα καταστήματα τα βράδια, ενώ, το θεωρούσα από κάποιο σημείο και μετά φυσιολογικό να ζητιανεύουμε έξω από τα μαγαζιά.

Το ποδόσφαιρο με έσωσε. Θυμάμαι ήμουν 17 ετών και είχαμε πάει στην Ιταλία και μας σέρβιραν το φαγητό στο δωμάτιο. Πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου και της είπα: “είναι παράδεισος εδώ, μας φέρνουν το φαγητό. Έχει δυο πιρούνια από τη μια, δυο μαχαίρια από την άλλη πλευρά...”».

Φυσικά αναφέρθηκε και στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης από δάσκαλό του όταν ήταν 13 ετών και τον αντίκτυπο που είχε αυτό στο μυαλό του, το οποίο έπρεπε να δουλέψει πάρα πολύ στη μετέπειτα ζωή του. «Το έκανε ο δάσκαλός μου και αυτό επηρεάζει τρομερά τη ζωή σου.

Αρχίζεις να αισθάνεσαι ντροπή για τον εαυτό σου. Και από τη στιγμή που το κάνει ένας τέτοιος άνθρωπος, αρχίζεις πλέον ν' αμφιβάλλεις και να μην εμπιστεύεσαι κανέναν».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση