Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μετά την φυγή του Ρούμπεν Αμορίμ και όλα δείχνουν πως ο σύλλογος θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να αποφασίσει ποιος θα «κοουτσάρει» στην νέα εποχή – Ο Γκάρι Νέβιλ ξεκαθάρισε πως θέλει στους «κόκκινους διαβόλους» τον Κάρλο Αντσελότι!
«Ο εξαιρετικός υποψήφιος για μένα θα ήταν ο Κάρλο Αντσελότι», είπε ο Νέβιλ.
Ελπίζει για σταθερότητα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν και στην συνέχεια θα επιθυμούσε την έλευση είτε του Κάρλο Αντσελότι, είτε του Τούχελ, σαν δεύτερη επιλογή!
«Αν μπορούν να αποκτήσουν έναν Αντσελότι ή έναν Τούχελ, έναν προπονητή αυτού του είδους ή αυτού του μεγέθους, τότε θα τους περιμένεις. Πάρε το ρίσκο και φέρε έναν προσωρινό προπονητής να σε βάλει στην Ευρώπη. Έχει λειτουργήσει με τον Όλε Σόλσκιερ»
Σε… διαφορετικό επίπεδο το πάει ο Ρόι Κιν – Θέλει τον Χάουι της Νιούκαστ
Ο Κιν ρωτήθηκε σχετικά για το ποιον θα ήθελε νέο προπονητή της αγαπημένης του ομάδας. Ο Έντι Χάουι της Νιούκαστλ είναι το κατάλληλο πρόσωπο.
Έχει μεγάλη εμπειρία στα μεγάλα σαλόνια του βρετανικού ποδοσφαίρου, έχοντας πολυετή θητεία σε αυτά μέσω των Μπόρνμουθ και Νιούκαστλ. Το ποσοστό νικών του στις «Καρακάξες» ξεπερνά το 50%. Τέλος έφερε τη Νιούκαστλ στην Ευρώπη και στο Champions League. Κατά τον Ρόι Κιν ο Χάουι ταιριάζει ιδανικά στο dna της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Πηγή: sportsking.gr






























