ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Πλησιάζει το κούρεμα;

Ο αφάνας φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αισιοδοξεί για το 5/5

Μετά τη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της πόλης (2-0), η Γιουνάιτεντ κέρδισε ΚΑΙ την Άρσεναλ στο «Emirates» (2-3).

Πλέον ο φίλος της ομάδας που έχει ορκιστεί να μην κουρευτεί μέχρι να δει πέντε σερί νίκες της αγαπημένης του ομάδας βλέπει το... ψαλίδι να πλησιάζει.

«Ημέρα 478η που δεν κουρεύομαι μέχρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει πέντε σερί νίκες. Δύο σερί ήδη, απομένουν τρεις», ανέφερε ο viral φίλος των «κόκκινων διαβόλων».

Για να μπορέσει να κουρευτεί, θα πρέπει η ομάδα του Μάικλ Κάρικ να κερδίσει πλέον τη Φούλαμ εντός (1/2), την Τότεναμ εντός (7/2) και την Γουέστ Χαμ εκτός (10/2).

Μέχρι τότε και εφόσον τα καταφέρει η Γιουνάιτεντ, θα έχουν περάσει περίπου 500 μέρες από τότε που έβαλε για τελευταία φορά ψαλίδι στο κεφάλι του.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση