ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρί Σεν Ζερμέν: Ηχηρό «όχι» στην Super League!

Θα συνεχίζει να εργάζεται στο πλευρό της UEFA

Η Παρί Σεν Ζερμέν μέσω του προέδρου της Νάσερ Αλ-Κελαϊφι για μία ακόμα φορά εξέφρασε την απόλυτη αντίθεση της ως προς την ευρωπαϊκή Super League.

Κάθετα αντίθετη στην δημιουργία της ευρωπαϊκής Super League είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως ξεκαθάρισε με επίσημη τοποθέτηση του ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου Νάσερ Αλ-Κελαϊφι, ο οποίος για πολλοστή φορά εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στην UEFA: «Η Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθεί να έχει την πεποίθηση ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα για τον κάθε ένα.

Ήμουν επίμονος και ξεκάθαρος για αυτό από την αρχή. Ως σύλλογος είμαστε μία οικογένεια και μια κοινότητα, όπου κινητήρια δύναμη είναι οι οπαδοί μας. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό.

Πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε πρόταση χωρίς την στήριξη της UEFA - ενός οργανισμού που δουλεύει για την πρόοδο και τα συμφέροντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου εδώ και περίπου 70 χρόνια- δεν λύνει τα τρέχοντας ζητήματα που απασχολούν την ποδοσφαιρική κοινότητα, αντιθέτως έχουν ιδιοτελή συμφέροντα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίζει να εργάζεται στο πλευρό της UEFA, της ECA και όλων των μετόχων της ποδοσφαιρικής οικογένειας, βασιζόμενη στις αρχές της καλής πίστης, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού προς όλους».

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση