ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επίθεση με μαχαίρι εν ώρα αγώνα σε παίκτη της Κ18 της Ναντ

Αδιανόητο σκηνικό σε αγώνα τμημάτων υποδομής στη Γαλλία

Απίστευτο και όμως αληθινό... Σε αγώνα Κυπέλλου των τμημάτων Κ18 της Ναντ απέναντι στη Μονακό, άνδρας χτύπησε και απείλησε με μαχαίρι νεαρό ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων που καθόταν στην εξέδρα.

Τα στοιχεία του θύματος της επίθεσης παραμένουν άγνωστα για λόγους ασφαλείας, ενώ ο δράστης αναζητείται καθώς μέχρι να προσεγγίσουν οι Αστυνομικες Αρχές είχε αποχωρήσει από το σημείο.

Όπως αναφέρεται στη Γαλλία, ύστερα από το συγκεκριμένο γεγονός που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή προκλήθηκε γενική ένταση και συμπλοκές ανάμεσα σε περισσότερα από 20 άτομα.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ωστόσο, πως μετά την προσωρινή διακοπή η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε κανονικά με τον ανήλικο ποδοσφαιριστή να βρίσκει καταφύγιο στα αποδυτήρια.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε σήμερα και η γαλλική ομάδα η οποία τονίζει πως ήδη συνεργάζεται με τις Αρχές προκειμένου να συνεισφέρει στις έρευνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ναντ:
«Την Κυριακή κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του Κυπέλλου Γαλλίας Κ18 ανάμεσα στη Ναντ και τη Μονακό, στο γήπεδο «Marcel Saupin» ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας που ήρθε να υποστηρίξει τους συμπαίκτες του δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο άνδρα για να ακολουθήσει η παρέμβαση της αστυνομίας.
Η Ναντ καταδικάζει κάθε τέτοιου είδους ενέργεια και επισημαίνει πως δεν έχει καμία θέση στα γήπεδα. Όλη η υποστήριξη στρέφεται στον νεαρό μας ποδοσφαιριστή.

Ο σύλλογος θα υποβάλει επίσημη καταγγελία στις επόμενες ώρες».

Πηγή: Sport-fm.gr

Γαλλία: Τελευταία Ενημέρωση