ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μοντέλο κατηγόρησε τον Λεμπρόν για «πέσιμο» και της γύρισε μπούμερανγκ

Πήγε να κερδίσει λίγη φήμη, αλλά μάλλον της βγήκε ξινό

Πήγε να κερδίσει λίγη φήμη, αλλά μάλλον της βγήκε ξινό. Ο λόγος για ένα μοντέλο του Instagram, που ανέβασε σε story ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς τής την… έπεσε διαδικτυακά.

«Κάθε μέρα και ένας νέος ράπερ ή αθλητής επιμένει ενοχλητικά. Από μένα είναι όχι», έγραψε η νεαρή Influencer με το διαδικτυακό όνομα Just Ghazal.

Όμως η μόνη «απόδειξη» που παρουσίασε, ήταν η αναφορά πως ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ απλώς είδε το story της. Κάτι πολύ σύνηθες για κάποιον που απλώς χαζεύει στο Instagram, ειδικά αν πρόκειται για ένα πρόσωπο με 100 χιλιάδες followers, όπως η συγκεκριμένη. Ο Λεμπρόν Τζέιμς, 37 ετών πλέον, δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα σε αντίθεση με αρκετούς ΝΒΑερ και δείχνει να είναι αφοσιωμένος στη σύζυγο και την οικογένειά του.

Η κίνηση του μοντέλου γύρισε μπούμερανγκ, αφού έλαβε εκατοντάδες μηνύματα και αναφορές στα social media. «Η τύπισσα αντέδρασε λες και της έστειλε κάποιο προσωπικό μήνυμα. Ούτε να δεις το story κάποιου δεν μπορείς πλέον χωρίς να σε κατηγορήσουν», σχολίασε κάποιος, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Το να θες να τραβήξεις την προσοχή είναι το νέο νόμισμα. Κάποιες πιστεύουν πως επειδή τις είδες σε ένα ανοιχτό μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως τις θέλεις. Παρακαλώ, πατήστε στο χορτάρι, βγείτε στον ήλιο και κάντε φωτοσύνθεση».

NBA: Τελευταία Ενημέρωση