ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκτήστε βρετανικά πτυχία σπουδάζοντας στο Global College

Όλοι οι κλάδοι που προσφέρονται από το University of Roehampton London τυγχάνουν Κρατικής Χορηγίας

Η αβεβαιότητα η οποία επικρατεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στους Κύπριους οι οποίοι έθεσαν ως στόχο τους τις σπουδές σε αγγλικά πανεπιστήμια δεν πέρασε απαρατήρητη στους ανθρώπους του Global College. Το κυπριακό ακαδημαϊκό ίδρυμα, αφουγκραζόμενο τις ανησυχίες γονέων και μελλοντικών φοιτητών, προσφέρει πτυχία βρετανικού πανεπιστημίου με σπουδές από την Κύπρο, σε συνεργασία με το University of Roehampton London και προσφέροντας την δυνατότητα για κρατική χορηγία.

Η συνεργασία του Global College με το University of Roehampton London προσφέρει στους φοιτητές τα εξής πτυχία τριετούς φοίτησης:

-          BSc Accounting (9 εξαιρέσεις από τα 14 μαθήματα του ACCA)

-          LLB Law

Επίσης, οι φοιτητές του Global College έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στα πιο πάνω μεταπτυχιακά προγράμματα μονοετούς φοίτησης:

-          MA Global Criminology

-          MBA (Master in Business Administration)

Σημαντικά πλεονεκτήματα

Σύμφωνα με το Global College, η συνεργασία με το University of Roehampton London εκτός από τα πτυχία και μεταπτυχιακά του αγγλικού πανεπιστημίου, τριετούς και μονοετούς φοίτησης, αντίστοιχα, προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία για ακαδημαϊκή και επαγγελματική καταξίωση. Υπενθυμίζεται ότι το αγγλικό πανεπιστήμιο προσφέρει τα προγράμματά του στις εγκαταστάσεις του Global College.

Σημαντική παράμετρο αποτελεί το ότι οι φοιτητές λαμβάνουν την ίδια ακριβώς εκπαίδευση με αυτή που θα λάμβαναν εάν παρακολουθούσαν τα μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το Πανεπιστήμιο του Roehampton είναι υπεύθυνο για την παροχή του υλικού και για τον έλεγχο της ποιότητας διδασκαλίας. Μάλιστα, εγγράφονται ως εσωτερικοί φοιτητές και μπορούν να παραλάβουν το πτυχίο/μεταπτυχιακό τους στην τελετή αποφοίτησης του πανεπιστημίου στο Λονδίνο.

Χορηγία και ειδικές τιμές

Όλοι οι κλάδοι που προσφέρονται από το University of Roehampton London τυγχάνουν Κρατικής Χορηγίας μέχρι 3400 ευρώ. Επίσης, οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μας μπορούν να επωφεληθούν ειδικές τιμές που προσφέρει το Global College στους πιο κάτω κλάδους μέχρι 20/8/2020:

- BSc Accounting (Αρχική Τιμή: €6500 - Ειδική Τιμή: €5500)
- LLB Law (Αρχική Τιμή: €6500 - Ειδική Τιμή: €5500)
- MA Global Criminology (Αρχική Τιμή: €7500 - Ειδική Τιμή: €6500)
- MBA (Αρχική Τιμή: €7500 - Ειδική Τιμή: €6500)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 22814555 ή στο partnerships@globalcollege.com.cy 

 

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X