ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναστέλλεται η λειτουργία των Καταστημάτων Cablenet

Ενισχύεται η Tηλεφωνική Eξυπηρέτηση

Η Cablenet σε συνέχεια των νέων μέτρων προστασίας των πολιτών που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19) και έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης σαν οργανισμός, στηρίζει έμπρακτα τις οδηγίες των Κρατικών Υπηρεσιών για την αποφυγή πληθυσμιακών συγκεντρώσεων και ενημερώνει για τα ακόλουθα:

 

 1. Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των Καταστημάτων Cablenet, από σήμερα 16/3/20 και μέχρι νεωτέρας.

 

 1. Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των καταστημάτων Cablenet που βρίσκονται εντός των καταστημάτων Scandia και Megaelectric, από σήμερα 16/3/20 και μέχρι νεωτέρας.

 

 1. Οι Συνδρομητές της Cablenet θα μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους μόνο ηλεκτρονικά και πιο συγκεκριμένα με τους παρακάτω τρόπους:
  • Πληρωμή μέσω του portal των Συνδρομητών της Cablenet, https://www.cablenet.me, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης τους
 • Πληρωμή μέσω του https://pay.cablenet.me/payment, για άμεση εξόφληση του λογαριασμού σας (δεν απαιτείται κωδικός πρόσβασης)
 • Πληρωμή μέσω της ιστοσελίδας www.jccsmart.com στην ενότητα «Τηλεφωνία και Τηλεόραση»
 • Πληρωμή μέσω του web banking της τράπεζας που συνεργάζονται.
 1. Αναστέλλεται η διακοπή των υπηρεσιών λόγω απλήρωτων λογαριασμών. Το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 130 θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και θα παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών.

 

 1. Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες της Cablenet μπορούν να συνεχίσουν να αιτούνται για νέες συνδέσεις μέσω της ιστοσελίδας www.cablenet.com.cy, κάνοντας κλικ στην επιλογή “APPLY ONLINE”. Παράλληλα, οι υφιστάμενοι Συνδρομητές μπορούν να προβαίνουν σε προσαρμογές των πακέτων τους, μέσω του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 130.

 

 1. Το  διαθέσιμο προσωπικό των Kαταστημάτων Cablenet θα συμβάλει ώστε να ενισχυθεί η τηλεφωνική εξυπηρέτηση, θα καθοδηγεί το κοινό για τη χρήση των ηλεκτρονικών καναλιών εξυπηρέτησης της εταιρείας.

 

 1. Το Τμήμα Εγκαταστάσεων και Βλαβών θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, λαμβάνοντας αυξημένα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και των Συνδρομητών.

 

 

Η Cablenet παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ορθή πρόληψη στην αντιμετώπιση της έκτακτης αυτής κατάστασης που βιώνουμε. Η ασφάλεια του προσωπικού μας, των Συνδρομητών μας, των πολιτών, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας.

 

Παράλληλα, προτεραιότητα της Cablenet παραμένει και η απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών Επικοινωνίας και Ψυχαγωγίας στους Συνδρομητές της.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X