ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

To UFC στην Κύπρο για τον Χαράλαμπο Γρηγορίου!

Σημαντικό γεγονός

Τεράστια επιτυχία για την Κύπρο και τον Χαράλαμπο Γρηγορίου, ο οποίος ανήμερα τις 15 Αυγούστου κατάφερε να εξασφαλίσει την είσοδο του στο UFC και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο δεύτερος Κύπριος που μπήκε στο UFC μετά τον Κώστα Φιλίππου.

O Γρηγορίου με έναν εξαιρετικό συνδυασμό γροθιών έριξε στο καναβάτσο τον αντίπαλό του Cameron Smotherman, με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού στον πρώτο γύρο της μάχης τους στο Dana White’s Contender Series.

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα το κορυφαίο promotion μεικτών πολεμικών τεχνών στον κόσμο του ανακοίνωσε πως πλέον αποτελεί μέλος του ρόστερ του στην bantamweight κατηγορία.

To UFC θέλοντας να συστήσει τον Γρηγορίου στο παγκόσμιο κοινό του, αποφάσισε να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για εκείνον στέλνοντας συνεργείο στο νησί μας.

Ο Κύπριος fighter σε ανάρτησή του ζητά από τον κόσμο της Κύπρου να δώσει το παρών του στο αεροδρόμιο την Τρίτη 29 Αυγούστου προκειμένου να συμμετάσχουν όλοι στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ. Διαβάστε την ανακοίνωσή του: 

charalampos grigoriou 74

Ο Χαράλαμπος στις 19 Αυγούστου παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο 24sports, όπου μπορείτε να τη διαβάσετε παντώντας ΕΔΩ.

Μαχητικά Αθλήματα: Τελευταία Ενημέρωση