ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φινάλε με την ομάδα γυναικών στο τραπ

Το πρωί της Κυριακής (2/7) θα έχουμε το ομαδικό γυναικών

Τελευταία μέρα των Ευρωπαϊκών Αγώνων και θα έχουμε και την τελευταία συμμετοχή για την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής σε Κρακοβία – Μαλοπόλσκα.

Το πρωί της Κυριακής (2/7) θα έχουμε το ομαδικό γυναικών με την κυπριακή ομάδα να αποτελούν οι Γεωργία Κωνσταντινίδου, Αννίτα Κουκκουλλή και και Δέσποινα Τσαγγαρίδου.

Ελπίδες για διάκριση υπάρχουν και είναι βάσιμες από τη στιγμή που μόνο έξι ομάδες θα συμμετάσχουν. Με συγκέντρωση και λίγη τύχη είναι εφικτός ο στόχος της διάκρισης και του μεταλλίου, την τελευταία μέρα των αγώνων.

Η πρώτη σειρά θα αρχίσει στις 10:00 (ώρα Κύπρου), θα ακολουθήσει η δεύτερη στις 11:30 (ώρα Κύπρου) και η τελευταία στις 12:50 (ώρα Κύπρου). Οι πρώτες δύο της κατάταξης θα διαγωνιστούν για το χρυσό μετάλλιο (16:30 ώρα Κύπρου), ενώ η 3η και η 4η θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο (16:00 ώρα Κύπρου).

Οι έξι ομάδες που θα αγωνιστούν:

1. Κύπρος (Κωνσταντινίδου, Κουκουλλή, Τσαγγαρίδου)

2. Ιταλία (Γκράσια, Ρόσι, Στάντσο)

3. Τουρκία (Κιζιλσού, Καγιά, Τεμιζντερίμ)

4. Αζερμπαϊτζάν (Γιαμάλοβα, Εϊβάζοβα, Ραφικάνοβα)

5. Γερμανία (Μούρτσε, Φάλντορφ, Μπίντριχ)

6. Φινλανδία (Βέρομα, Μακέλα-Νούμελα, Αντικάινεν)

Πέφτει η αυλαία των Ευρωπαϊκών Αγώνων

Η δράση των 3ων Ευρωπαϊκών Αγώνων ολοκληρώνεται την Κυριακή (2/7) και το βράδυ (21:30 ώρα Κύπρου) της ίδιας μέρας θα έχουμε την Τελετή Λήξης. Το Δημοτικό Στάδιο της Κρακοβίας «Χένρικ Ρέιμαν» είναι πανέτοιμο για μια ακόμα πανηγυρική τελετή. Οι διοργανωτές ετοιμάζουν ένα μεγάλο πάρτι, με πρόγραμμα από κορυφαίους καλλιτέχνες της χώρας.

Οι Πολωνοί παρουσιάζονται περήφανοι για την διεκπεραίωση του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος που φιλοξένησε ποτέ η χώρα.

------------------------------------------------

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ευχαριστεί τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου και τους Χρυσούς Χορηγούς, Logicom και Τράπεζα Κύπρου, για την συμβολή τους στην επιτυχία της αποστολής.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση