ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Αργυρός και στο μονόζυγο ο Μάριος Γεωργίου!

Μετά το αργυρό στο δίζυγο

Μετά το αργυρό μετάλλιο στους Φετινούς Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στο δίζυγ, ο Μάριος Γεωργίου ανέβηκε στον τελικό του μονόζυγου και κατέγραψε ακόμη μία επιτυχία στο ενεργητικό του και στην Κύπρο!

Ο αθλητής μας παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα συγκεντρώνοντας 14.166 βαθμούς, οι οποίοι τον οδήγησαν σε  νέο αργυρό μετάλλιο!

Αξίζει να ειπωθεί πως ο Μάριος βρέθηκε λίγο πίσω από τον Καναδό Φέλιξ Ντόλτσι, ο οποίος με 14.233 βαθμούς πήρε την πρώτη θέση, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέληξε στον επίσης Καναδό Ουίλιαμ Έμαρντ με 13.566 βαθμούς.

Συνολικά, αυτό ήταν ένατο μετάλλιο του Μάριου Γεωργίου στους Κοινοπολιακούς Αγώνες, μία επίδοση επιβεβαιώνει τη διάρκεια του στις επιτυχίες κανόντας την χώρα μας περήφανη.

Δείτε τις δηλώσεις του μετά την νέα του επιτυχία:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση