ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χριστοδουλίδης: «Βγάζουμε τα παιδιά έξω για τα χρήματα;»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Ομοσπονδίας Τζούντο

Ενώπιον μιας κατάστασης που κανέναν δεν πρέπει να τιμά βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο Λεμεσιανός αθλητισμός, καθότι οι αρμόδιοι του ΓΣΟ αποφάσισαν το κλείσιμο της αίθουσας Τζούντο που βρίσκεται κάτω από τη Δυτική κερκίδα του Τσιρείου σταδίου. Στο πλαίσιο αυτό ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας του Τζούντο, Χρίστος Χριστοδουλίδης παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το τι σκοπεύει να πράξει η Ομοσπονδία: «Εμείς ότι περνά απ’ τα χέρια μας για να βοηθήσουμε τα σωματεία, τα μικρά παιδιά και γενικότερα το άθλημα θα το κάνουμε».

Για το τατάμ: «Είναι ειδικό στρώμα για τους τραυματισμούς. Θέλει ειδικό χειρισμό για να μην κτυπούν τα παιδιά και να απορροφά κραδασμούς. Αν το διπλώσεις χαλά. Το πιο σημαντικό όμως είναι τα παιδιά του Τζούντο και τα σωματεία».

Για την αίθουσα: «Εκεί στον χώρο έχουν περάσει πολλά άτομα και έχει δοθεί στην Ομοσπονδία για το άθλημα. Πρέπει τα σωματεία να σέβονται τα άλλα σωματεία. Κάνουν προπονήσεις οι Εθνικές ομάδες εκεί, ενώ εκεί γίνονται προπονήσεις ακόμη και άπορα παιδιά της στέγης δωρεάν και θα τα βγάλουν έξω για να παίρνουν περισσότερα; Τα γήπεδα έγιναν για το αθλητισμό και όχι για να βγάζουν λεφτά. Έγινε ένα συμβόλαιο τυπικό στην αρχή, μετά διπλασιάστηκε και το δεχθήκαν τα σωματεία και τώρα θέλουν ξανά να αυξήσουν το ποσό. Έχω μια πληροφορία ότι μπορεί να δοθεί σε μια προσφορά για 2600 το μήνα για γίνει αποθήκη. Δηλαδή τι; Βγάζουμε τα παιδιά έξω γι’ αυτό; Δεν την πληρώνουν όμως τα σωματεία αλλά τα παιδιά που τόσα χρόνια αθλούνται».

Για το αν έκανε διαβήματα προς τον ΚΟΑ: «Μιλήσαμε με τον ΚΟΑ και τον κύριο Φοίβο Ζαχαριάδη. Η μπάλα όμως δεν είναι κοντά τους, είναι ο ΓΣΟ».

Ένα τελευταίο σχόλιο: «Πιστεύω πως υπάρχει περιθώριο για να βρεθεί λύση. Πρέπει να προχωρήσουμε για το καλό των παιδιών»

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση