ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Έφυγε» από κορωνοϊό ο Ολυμπιονίκης ιστιοπλόος Λεωνίδας Πελεκανάκης

Την μάχη που έδινε εδώ και δύο μήνες με τον κορωνοϊό έχασε ο 58χρονος Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Λεωνίδας Πελεκανάκης το πρωί της Πέμπτης (14/1).

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στους ανθρώπους του σπορ, αφού ο Έλληνας αθλητής ήταν αγαπητός από όλους. Μάλιστα δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας πριν προσβληθεί από τον covid-19, ενώ μέχρι και τον Οκτώβριο συμμετείχε σε αγώνες ανοικτής θαλάσσης.

Συλλυπητήρια μηνύματα έστειλαν από πλευρά τους η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας:

«Η Ελληνική Ιστιοπλοΐα θρηνεί σήμερα το θάνατο ενός καλού ανθρώπου και ενός μεγάλου αθλητή, Παγκόσμιου Πρωταθλητή και Ολυμπιονίκη.

Ο Λεωνίδας αξιωματικός που υπηρετούσε στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων τίμησε με το ήθος του και την αξιοπρέπειά του το άθλημα της ιστιοπλοΐας. Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Λεωνίδα στη δίμηνη μάχη του στο νοσοκομείο, καθώς και στην άγρυπνο φρουρό του, την αδερφή του Ιωάννα.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ι.Ο. απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του».
Και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μέσω του λογαριασμού του στο twitter θέλησε να στείλει τα δικά του συλλυπητήρια: "Απέραντη θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Λεωνίδα Πελεκανάκη. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και 6ος Ολυμπιονίκης μας στο Λος Άντζελες νικήθηκε από τη μάστιγα του Covid 19.

Τεράστια απώλεια για την ελληνική ιστιοπλοΐα και αθλητική οικογένεια. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο στα παιδιά και στους οικείους του».

Το συλλυπητήριο tweet του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη:

«Απέραντη θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Λεωνίδα Πελεκανάκη. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και 6ος Ολυμπιονίκης μας στο Λος Άντζελες νικήθηκε από τη μάστιγα του Covid 19.
Τεράστια απώλεια για την ελληνική ιστιοπλοΐα και αθλητική οικογένεια. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο στα παιδιά και στους οικείους του».

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση