ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
19 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Φέντερερ: «Το βρίσκω δύσκολο να σταματήσω»

Ο Ελβετός τενίστας μίλησε για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει

24sports team

info@24sports.com.cy

Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το τένις μίλησε σε συνέντευξή του ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, αγωνίζεται ακόμη παρά το γεγονός ότι έχει κλείσει τα 40, μίλησε σε συνέντευξή του στο Swiss Ringier Magazine.

Αναφορικά με την αποχώρηση της συζύγου του, Μίρκα, είπε: «H Mirka είχε έναν τραυματισμό στο πόδι της και της είπα ότι δεν υπήρχε λόγος να αγχώνεται και να σταματήσει. Το είπα λες και ήταν η ευκολότερη απόφαση στον κόσμο. Τώρα μου φαίνεται τρελό, παίζω ακόμα τουρνουά στα 40 μου και το βρίσκω δύσκολο να σταματήσω».

Για το ιδανικό τέλος στην καριέρα του σημείωσε: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για μένα! Αλλά ελπίζω να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή. Είμαι σίγουρος πως θα το ξέρω όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Δε φοβάμαι για το τι θα κάνω μετά το τέλος της καριέρας μου, θα είναι μια ομαλή μετάβαση. Η Mirka και εγώ καταφέρνουμε να έχουμε μια καλή ισορροπία ανάμεσα στο τένις, στην οικογένεια και τους φίλους μας. Αυτό με κάνει περισσότερο περήφανο απ' όλα. Άλλωστε, τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή;»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση