ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στην τιμητική εκδήλωση του Δήμου Λεμεσού για τον Μίλτο Τεντόγλου

Ο Δήμος Λεμεσού τίμησε τον Έλληνα Ολυμπιονίκη του Τόκυο

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Τ. Μιχαηλίδης παρευρέθηκε στην τιμητική εκδήλωση του Δήμου Λεμεσού για τον Χρυσό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μίλτο Τεντόγλου.

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού την Τετάρτη 4 Μαΐου, ο Δήμος Λεμεσού τίμησε τον Έλληνα Ολυμπιονίκη του Τόκυο, ο οποίος βρίσκεται στο νησί μας για να συμμετάσχει στο 1ο διεθνές μίτινγκ στίβου που θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου στο Τσίρειο Στάδιο.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, συνεχάρη το «φαινόμενο», όπως τον χαρακτήρισε, Μίλτο Τεντόγλου για τις συνεχείς επιτυχίες του. «Είναι γεγονός ότι οι αθλητές μπορούν να αναδειχθούν ως σπουδαία πρότυπα για την κοινωνία και κυρίως για τη νεολαία μας», είπε και πρόσθεσε: «Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία να κατανοήσουμε και να εμβαθύνουμε στην ίδια τη φύση της αθλητικής δραστηριότητας και του αθλητικού ιδεώδους, που δεν είναι άλλη από την ανάδειξη των αρετών που πρέπει να κοσμούν τον τόπο και τους ανθρώπους της κοινωνίας μας».

Τέλος, συνεχάρη τον Δήμο Λεμεσού και το αθλητικό του γραφείο για την εκδήλωση αυτή, καθώς και την ΚΟΕΑΣ για τη διοργάνωση του 1ου διεθνούς μίτινγκ στίβου, «που θα μας δώσει την ευκαιρία να απολαύσουμε στα κυπριακά γήπεδα τον Μίλτο, αλλά και όλους τους εξαιρετικούς αθλητές και αθλήτριες, καθώς και τα δικά μας παιδιά».

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση