ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Κοινοπολιτειακοί: Χάλκινος ο Μίλαν Τράικοβιτς!

Ακόμα μια διάκριση στους κοινοπολιτειακούς αγώνες στην Σκωτία

Ακόμη μία σπουδαία διάκριση πρόσθεσε στο πλούσιο παλμαρέ του ο Μίλαν Τράικοβιτς, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 110 μέτρα με εμπόδια στους 23ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες της Γλασκώβης.

Ο κορυφαίος Κύπριος εμποδιστής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον μεγάλο τελικό, ολοκληρώνοντας την κούρσα στην 3η θέση με χρόνο 13.32, που αποτελεί και την καλύτερη φετινή του επίδοση. Με μία δυνατή και καθαρή διαδρομή, ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη κατάφερε να ανέβει για πρώτη φορά στο βάθρο της διοργάνωσης, εκπληρώνοντας έναν μεγάλο προσωπικό στόχο.

Στην τέταρτη συμμετοχή του σε Κοινοπολιτειακούς Αγώνες και στον τρίτο διαδοχικό τελικό, ο Τράικοβιτς απέδειξε για ακόμη μία φορά την ποιότητά του, επιλέγοντας να κορυφώσει τη φόρμα του την κατάλληλη στιγμή.

Η επιτυχία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς έρχεται στη Γλασκώβη, την πόλη όπου το 2019 είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο, επιβεβαιώνοντας ότι η σκωτσέζικη πόλη παραμένει ένας ιδιαίτερα... αγαπημένος προορισμός για τον Κύπριο πρωταθλητή.

Η απονομή των μεταλλίων στα 110μ. με εμπόδια είναι προγραμματισμένη για αύριο, Τρίτη (28/07), στις 20:51 ώρα Κύπρου.

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση