ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Στο GNTM είχα περάσει παράνομα αλκοόλ και κινητό»

Τι αποκάλυψε πρώην παίκτρια

H πρωην παίκτρια του GNTM Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε σήμερα ότι έιχε καταφέρει να περάσει μέσα στο σπίτι των μοντέλων αλκοόλ αλλά και κινητό, αν και απαγορευόταν. Μάλιστα, ανέφερε ότι την είχε ανακαλύψει η συμπαίκτριά της Γαρυφαλλιά Καληφώνη και είχαν κάνει σύσκεψη με τα υπόλοιπα κορίτσια.

«Και τα δύο αυτά που απαγορευόντουσαν είχα καταφέρει και τα έβαλα μέσα στο σπίτι. Είχαμε ανθρώπους που ερχόντουσαν από έξω, οι οποίοι κάποιοι από αυτούς τους άρεσα και ήθελαν να κάνουν πράγματα για μένα. Τους χρησιμοποιούσα. Όχι τεχνικός της παραγωγής. Υπήρχαν γιατροί εξωτερικοί που ερχόντουσαν, μπαινοέβγαιναν», είπε η Μέγκι Ντρίο που φέτος εργάζεται στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου.

«Το έκρυβα πάνω από την πόρτα του δωματίου, κανονικά, μέχρι που με ανακάλυψαν σε κάποια φάση. Όχι η παραγωγή, μία από τις κοπέλες, η Γαρυφαλλιά που το μετέφερε σε όλες, και έγινε μια σύσκεψη και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η τριάδα της φωτιάς γιατί αυτές μας ήθελαν εκτός, γιατί έλεγαν ότι η Μέγκι με την Μικαέλα και την Εύη κάνουνε πράγματα τα οποία δεν τα κάνουμε εμείς», είπε, προσθέτοντας πως θα μπορούσαν να την έχουν διώξει, ανέφερε η πρώην παίκτρια του GNTM.

protothema.gr

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X