Beautiful People team
Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νίκαια βρέθηκε η Άννα Βίσση, προκειμένου να πει το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Μαζωνάκη.
Η τραγουδίστρια έφτασε στην εκκλησία αργά το βράδυ της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου, την ώρα που πλήθος κόσμου συνέχιζε να αποχαιρετά τον καλλιτέχνη.
Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγαν ξημερώματα στην αγρυπνία Βίσση και Φέρρης Το «αντίο» μακριά από τις κάμερες
Κατά την έξοδό της, δημοσιογράφος τη ρώτησε ποια στιγμή ή ποιο στοιχείο του Γιώργου Μαζωνάκη δεν θα ξεχάσει ποτέ.
Η Άννα Βίσση δεν θέλησε να κάνει κάποια μεγάλη δήλωση. Απάντησε μόνο: «Τη φωνή του».
Με αυτή τη σύντομη φράση τίμησε το ιδιαίτερο ταλέντο και τη χαρακτηριστική φωνή του Γιώργου Μαζωνάκη, η οποία συνόδευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πολύχρονης πορείας του.
Η λαϊκή αγρυπνία ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής και συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με θαυμαστές, φίλους και συναδέλφους να περνούν από την εκκλησία για να τον αποχαιρετήσουν.



























