ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πρεμιέρα με «αέρα Μενεγάκη»

Η εντυπωσιακή επιστροφή και η έκπληξη στο πάνελ– Βίντεο

Beautiful People team


Με ανανεωμένο πλατό, ανεβασμένη διάθεση και μία νέα προσθήκη επέστρεψε η παρουσιάστρια στο «Με αγάπη Χριστιάνα».

Με κέφι, ζωντάνια και αέρα μεγάλης τηλεοπτικής σταρ έκανε πρεμιέρα η Χριστιάνα Αριστοτέλους, καλωσορίζοντας το κοινό στην πρώτη εκπομπή του «Με αγάπη Χριστιάνα» για τη νέα σεζόν.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη και υποδέχθηκε τους συνεργάτες της στο πλήρως ανανεωμένο πλατό. Η φετινή ομάδα επιστρέφει ενισχυμένη, καθώς στο πάνελ προστέθηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Καρνάκης.

«Ξεκινάμε τη σεζόν. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά, όπως κάθε χρόνο. Φέτος ανασαίνω καλύτερα. Χαίρομαι πολύ που ξανασυναντιόμαστε. Μεγάλωσε το τραπέζι μας…», ανέφερε μεταξύ άλλων η Χριστιάνα Αριστοτέλους κατά την έναρξη της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για την τηλεοπτική επιστροφή, δίνοντας από τα πρώτα λεπτά το στίγμα μιας ανανεωμένης και γεμάτης εκπλήξεις σεζόν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ