ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλήρης... αναισθησία - Φιλιόταν με τη νέα του κοπέλα και μπροστά τους ήταν η πρώην του! (pics)

Κανένα... κόλλημα

Μπροστά σε ένα ειδύλλιο-έκπληξη βρέθηκαν οι θαμώνες του Box το περασμένο Σάββατο, αφού το ίδιο βράδυ βρισκόταν εκεί ο Μιχάλης Μουρούτσος και φιλιόταν με τη νέα του κοπέλα ενώ μπροστά τους ήταν και η πρώην του, Λάουρα Νάργες.

Ο λόγος για τη Μαρία Δελόγκα, τη γοητευτική χορεύτρια που είχαμε δει στο παρελθόν στο πλευρό του Πάρι Κασιδόκωστα και του Γιώργου Μαζωνάκη και τώρα ήρθε για να κλέψει την καρδιά του χρυσού Ολυμπιονίκη στο Tae Kwon Do. Τα φιλιά που αντάλλαξαν εκείνο το βράδυ με αποκλειστικό μάρτυρα το YOU δεν αφήνουν περιθώρια για αμφισβήτηση και δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους υπόλοιπους επισκέπτες του μαγαζιού, ανάμεσά τους και από μία πρώην του Μιχάλη Μουρούτσου...

Στα ακριβώς απέναντι τραπέζια βρισκόταν με μεγάλη παρέα η Λάουρα Νάργες, με την οποία ο 39χρονος Ολυμπιονίκης διατηρούσε σχέση μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο.

Η ίδια έκτοτε συνέχισε τη ζωή της, διατηρώντας σχέση με τον πρώην παίκτη του «Survivor Ελλάδα - Τουρκία» Βασίλη Σίμο, σύντομα όμως ήρθε το τέλος ανάμεσά τους μέσω μηνυμάτων, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Και σαν να μην έφτανε ο πρόσφατος χωρισμός της, βρέθηκε απέναντι στο νέο ειδύλλιο του πρώην, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο, όπως μας μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες. «Μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει ήταν ιδιαίτερα κακόκεφη», λένε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσουν πως με αυτή τη διάθεση συνέχισε μέχρι να αποχωρήσουν.

Πηγή: youweekly.gr/ YOU

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση