ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Ελεωνόρα Μελέτη και οι ...«σκύλες»

Παριστάνουν τις δυναμικές γυναίκες ενώ...

Με μια μυστηριώδη ανάρτηση, η Ελεονώρα Μελέτη τα βάζει με εκείνους - ή καλύτερα εκείνες - που παριστάνουν τις δυναμικές γυναίκες ενώ, όπως γράφει είναι «σκατόψυχες σκύλες». Και φυσικά με όσους/όσες τις αποθεώνουν από άγνοια.

Πρεμιέρα είχε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Τρίτης, με δύο πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις στα «Μεσάνυχτα». Μία από αυτές με τον πατροκτόνο της Ζακύνθου, Αλέξη Μίχο, που περιέγραψε τα γεγονότα που τον οδήγησαν να αφαιρέσει τη ζωή του πατέρα του.

Κι εκεί που το instagram της ήταν γεμάτο από Stories για την εκπομπή, αλλά και αντιδράσεις χρηστών σε αυτή, ξαφνικά η Ελεονώρα Μελέτη, έκανε μια μυστηριώδη ανάρτηση.

Η Ελεονώρα Μελέτη για την διαφορά μεταξύ «δυναμικής και σκατόψυχης»

«Πόσα inbox θέλω να στείλω σε στόρι που εκθειάζουν "μαϊμούδες" γυναικείας αυτοπεποίθησης και δυναμισμού και να γράψω: "Αν και να ξερες", αλλά ξέρω πως κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα όλοι καταλαβαίνουν τη διαφορά ανάμεσα στη δυναμική και τη σκατόψυχη σκύλα» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο InstaStory και ο συνόδευσε με ένα emoticon που... κάνει εμετό.

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν έκανε κάποια άλλη αναφορά σε επόμενες αναρτήσεις, ενώ δεν έδωσε και το όνομα εκείνης στην οποία απευθύνεται. Ωστόσο, η ανάρτησή της σίγουρα προκάλεσε αίσθηση και μας άφησε με σειρά από ερωτηματικά.

Σε κάθε περίπτωση, η πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη επέστρεψε δυναμικά με την πρώτη εκπομπή «Μεσάνυχτα» της σεζόν να σημειώνει τηλεθέαση 20, 6% στις ηλικίες 18-54.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X