Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη Λεμεσού Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους , για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και τα αγωνιστικά δεδομένα.
Αναλυτικά τα κύρια σημεία:
Σχετικά για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση δεν σημαίνει ότι αυτό είναι το ταβάνι της ομάδας, όμως μέσα από την πικρία του αποτελέσματος το θετικό είναι ότι η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες».
Για την αμφισβήτηση που δέχθηκε ο Άρης: «Αμφισβητήθηκε ο Άρης, υπήρξε μουρμούρα για τους ποδοσφαιριστές, η ισοπαλία ήταν σαν ήττα όταν τέλειωσε το παιχνίδι, αλλά η ομάδα έδειξε ότι μπορεί και με αυτούς τους αντιπάλους βεβαίως το ζητούμενο για εμάς είναι η σταθερότητα, είναι μια νεανική ομάδα και είναι πιο δύσκολο για εμάς».
Για το γκολ του Νίκολιτς και τις τελικές φάσεις της ομάδας: «Με προπόνηση και πιο καθαρό μυαλό έρχεται, το γκολ πολλές φορές είναι και θέμα ηρεμίας».
Ποιο είναι το ταβάνι της ομάδας: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι ποδοσφαιριστές ποιότητας που ακόμα δεν έδωσαν το 100% και η ομάδα ακόμα δεν έδεσε».
Για την επάνοδο του Χαραλάμπους: «Η μεσαία γραμμή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είχε εξαιρετική εμφάνιση, είναι δεδομένη η αξία του Χαραλάμπους χαρήκαμε για την επιστροφή του γιατί ήταν μεγάλο το διάστημα απουσίας του».
Για το ντέρμπι με ΑΕΛ: «Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, είναι δεδομένα ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς στόχος είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να μπορέσουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι».
Για την βαθμολογική συγκομιδή του Άρη σε περίπτωση νίκης που θα βρεθεί στο -3: «Είναι πολύ νωρίς για να καθορίσουν ποιες ομάδες θα βρεθούν στην εξάδα, μαθηματικά ισχύει, αλλά υπάρχει πολλής δρόμος ακόμη».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εκτός θα είναι ο Βέρτον και είναι αμφίβολος ο Παζέ ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή για πρόβλημα στον ώμο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις θα γνωρίζουμε σήμερα και θα είναι διαθέσιμοι oι Μαράς και Μπάντελι».
Για την χθεσινή συνάντηση: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ως Άρης είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υπήρξε συμμετοχή από διάφορες ομάδες και περιμένουμε να δούμε κατά πόσο θα τεθούν σε εφαρμογή για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και στο θέμα διαιτησία».
Πόσο κόσμο περιμένουν στο ντέρμπι με ΑΕΛ: «Περιμένουμε κόσμο θεωρώ ότι θα έχουμε κοντά στους 1000».
Ακούστε το ηχητικό:






























