ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός σε Γυμνάσιο με τον ΠτΔ - Υποδοχή super star! (vid)

Με οργανωτή τον διευθυντή του σχολείου

24news team

Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη κατά την επίσκεψή του στο Γυμνάσιο Ακροπόλεως, την Πέμπτη (07/09), στην πρεμιέρα της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Πρόεδρος βρέθηκε στην πρωινή συγκέντρωση του σχολείου και καλωσόρισε τους μαθητές πίσω στα θρανία.

Βέβαια, αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν η θορυβώδης υποδοχή που ετοίμασαν οι μαθητές στον Πρόεδρο με οργανωτή τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος με κινήσεις παρότρυνε τους μαθητές να κάνουν… πανικό!

Για την ιστορία, ο Πρόεδρος ανέφερε πως και ο ίδιος ως πατέρας τεσσάρων παιδιών γνωρίζει το αίσθημα της επιστροφής στο σχολείο και ευχήθηκε στους μαθητές για καλή σχολική χρονιά.

Προτεραιότητα η παιδεία, είπε ο Πρόεδρος στους μαθητές 

Η παιδεία είναι στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στους μαθητές του Γυμνασίου Ακροπόλεως. 

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος είπε ότι προσπάθησε να μπει στη θέση των μαθητών που επιστρέφουν στο σχολείο, ανατρέχοντας στις δικές του αναμνήσεις όταν ήταν μαθητής. «Προσπάθησα να νιώσω πώς νιώθει κάποιος την πρώτη μέρα στο σχολείο. Έχω και εγώ τέσσερα παιδιά και γνωρίζω από αυτά πώς είναι η επιστροφή στο σχολείο μετά τις διακοπές», ανέφερε, σημειώνοντας ότι όταν ο ίδιος πήγε στην πρώτη γυμνασίου το 1985 «θυμάμαι ένιωθα αρκετά περίεργα, σκεφτόμουν αν θα κάνω νέους φίλους, αν θα τα καταφέρω με τα μαθήματα. Θυμάμαι και το 1987 όταν τέλειωνα το Γυμνάσιο δεν ήθελα να τελειώσει, ένιωθα άνετα και είχα έγνοια για το Λύκειο» ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση