ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «Νησί των Οργίων» απειλείται από την δίωξη ναρκωτικών (pics)

Τι θα συμβεί με όσους έχουν αγοράσει ένα από τα 50 μαγικά εισιτήρια

Στην τελική ευθεία έχουμε μπει πλέον για την διοργάνωση του νέου Sex Island, το οποίο όμως, παρά το όνομά του, δεν θα γίνει σε νησί, αλλά σε μία κρυφή τοποθεσία στην έρημο της Νεβάδας.

Εκεί λοιπόν 50 τυχεροί που θα έχουν αγοράσει ένα από τα εισιτήρια αξίας 6.000 ευρώ που κυκλοφορούν θα έχουν την ευκαιρία από τις 4 έως και τις 7 Αυγούστου να συνυπάρξουν με 100 γυναίκες (σ.σ αντιστοιχούν 2 γυναίκες σε κάθε άνδρα για κάθε ημέρα) που είναι πρόθυμες να ικανοποιήσουν όλες τις ερωτικές τους φαντασιώσεις.

Φαίνεται όμως πως η ιδέα του να διοργανωθεί κάτι τέτοιο σε έδαφος των ΗΠΑ, δεν άρεσε και τόσο στις αρχές... Επειδή όμως δεν μπορούν να κάνουν κάτι για τις σεξουαλικές υπηρεσίες που θα προσφέρουν οι κοπέλες, καθώς στο Λας Βέγκας είναι νόμιμη η πορνεία, έριξαν αλλού την προσοχή τους.

Το γεγονός οτι το συγκεκριμένο event, αλλά και τα προηγούμενα που διοργανώθηκαν από την Good Girls, διαφημίζονταν ως drug friendly, το λόγο πήρε η Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών που έστειλε μία προειδοποιητική επιστολή στους υπεύθυνους.

Σε αυτή ενημέρωνε πως αν σε ενδεχόμενο έλεγχο βρεθούν παράνομες ουσίες, το ερωτικό πάρτι θα σταματήσει και θα κινηθούν οι διαδικασίες για την απέλαση των κατηγορουμένων. Το ίδιο θα συμβεί αν κάποια από τις κοπέλας, δεν τηρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος για την πορνεία...

Ένας εκπρόσωπος των διοργανωτών που κλήθηκε να τοποθετηθεί επί του θέματος, δήλωσε: «Οι αρχές έχουν εκνευριστεί που το Sex Island πάει στις ΗΠΑ για πρώτη φορά, αλλά ξέρουν οτι στην Νεβάδα δεν μπορούν να μας σταματήσουν και για αυτό μας προειδοποιούν για παράνομα ναρκωτικά.

Ενημερώσαμε τους φιλοξενούμενούς μας, πως δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν πως μπορεί να απελαθούν. Τα πάντα θα είναι νόμιμα».

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως πως ανάλογα προβλήματα υπήρχαν και στα προηγούμενα Sex Island. Το πρώτο ήταν να γίνει σε ένα νησί κοντά στην Καρταχένα της Κολομβίας, αλλά μπλοκαρίστηκε από τις αρχές. Ένα άλλο που είχε βγει η φήμη οτι θα γίνει στα νησιά Τρίνινταν και Τομπάγκο, προκαλώντας την έρευνα των αρχών, πραγματοποιήθηκε σε ένα άλλο μέρος κοντά στην Βενεζουέλα.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X