ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σάλος» στη Φλόριντα με πιτσαρία που απαγορεύει τα... παιδιά!

«Δεν επιτρέπονται παιδιά»

«Δεν επιτρέπονται παιδιά»: μια επιγραφή με πηχυαία γράμματα έξω από εστιατόριο στην Tampa Bay της Φλόριντα... άναψε φωτιές στο Διαδίκτυο.


Το εστιατόριο «Hampton Station», που φημίζεται για την πίτσα του, βρέθηκε «στη δίνη του κυκλώνα», όταν έξω από την είσοδο ανάρτησε μία επιγραφή, στην οποία ενημέρωνε το κοινό ότι δεν επιτρέπονται τα παιδιά.

Οι χρήστες των social media έσπευσαν να επικρίνουν δριμύτατα την απόφαση της διεύθυνσης του εστιατορίου.
Πολλοί εξέφρασαν την οργή τους για την απόφαση, επισημαίνοντας ότι είναι μία «ηλικιακή διάκριση». Υπήρξαν βέβαια και ορισμένοι που σκέφτηκαν ότι «είναι δικαίωμα της επιχείρησης».

Για τον Τρόι Τέιλορ, ιδιοκτήτη του καταστήματος, που ξεκίνησε την επιχείρησή του το 2015, ο λόγος για τον οποίο προέβη στην κίνηση αυτή ήταν ένας: «Οι γονείς δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα παιδιά τους υπό έλεγχο» εξηγεί στην εφημερίδα «Tampa Bay Times» και προσθέτει ότι για το λόγο αυτό ανέλαβε δράση.

Ο Τέιλορ διευκρινίζει ότι το εστιατόριό του βρίσκεται σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στη συνοικία Seminole Heights και διαθέτει ένα απροστάτευτο αίθριο, με πρόσβαση στο δρόμο.

«Ένα παιδί κινδύνευσε και θα μπορούσε να τραυματιστεί σοβαρά» είπε και συμπλήρωσε: «Είναι θέμα ευθύνης και ασφάλειας. Μετά το περιστατικό, σκέφτηκα ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί ξανά».

Πηγή:protothema

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση