ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Κέρδισαν λαχείο σε γάμο και τσακώθηκαν με τους φίλους τους

Πώς όμως εκτυλίχθηκε η ιστορία;

24news team

Ένα κερδισμένο λαχείο, ήταν ο λόγος να χαλάσει το κλίμα χαράς και διασκέδασης που υπήρχε σε παρέα Βρετανών που ήρθαν στην Κύπρο για τον γάμο των φίλων τους.

Πώς όμως εκτυλίχθηκε η ιστορία; Ένα ζευγάρι Βρετανών αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον γάμο του στη χώρα μας. Φτάνοντας εδώ, οι νεόνυμφοι αποφάσισαν να κάνουν δώρο στους φίλους τους - με τους οποίους διέμεναν στην ίδια βίλα - λαχεία.

Τυχερός ήταν ο σύζυγος της κουμπάρας της νύφης, ο οποίος κέρδισε 5 χιλιάδες ευρώ. Τότε άρχισαν όλοι να ζητωκραυγάζουν από ενθουσιασμό για το απροσδόκητο αυτό γεγονός και να δίνουν συγχαρητήρια στο ζευγάρι.

Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς την επόμενη ημέρα το πρωί, η ατμόσφαιρα έγινε πολύ ψυχρή όταν οι δέκα φίλοι άνοιξαν κουβέντα για το ποια είναι τα σχέδιά τους για τα λεφτά που κέρδισαν

Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς την επόμενη ημέρα το πρωί, η ατμόσφαιρα έγινε πολύ ψυχρή όταν οι δέκα φίλοι κάθισαν να φάνε πρωινό και άνοιξαν κουβέντα για το ποια είναι τα σχέδιά τους για τα λεφτά που κέρδισαν.

Όπως αναφέρει η Βρετανική εφημερίδα «Mirror», μία φίλη ρώτησε τους τυχερούς του λαχείου πόσα από τις 5 χιλιάδες θα έδιναν στο νιόπαντρο ζευγάρι, με δεδομένο το γεγονός πως δεν θα είχαν κερδίσει ποτέ αυτά τα χρήματα αν δεν τους έκαναν δώρο τα λαχεία. Η απάντηση που εισέπραξε ήταν ότι δεν πρόκειται να δώσουν τίποτα σε κανέναν.

Όπως αναφέρει στο "reddit" η φίλη που έκανε την ερώτηση στο ζευγάρι «ο Paul (σ.σ ο άνθρωπος που κέρδισε το λαχείο) και η σύντροφός του έφυγαν και κανένας από τους δύο δεν μου μίλησε για το υπόλοιπο των διακοπών. Μιλώντας με τους υπόλοιπους φίλους μας και τον σύζυγό μου, μού είπαν ότι συμφωνούν μαζί μου. Ότι δηλαδή θα έπρεπε να δώσουν κάτι στη νύφη και τον γαμπρό, ως ευχαριστώ».

Το σχόλιο αυτό της φίλης της νύφης στη συγκεκριμένη πλατφόρμα δίχασε το κοινό, όμως πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι έπρεπε να δώσουν κάτι στους νεόνυμφους.

Viral: Τελευταία Ενημέρωση