ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η χορεύτρια που δεν το έχει βάλει κάτω μετά το τρομερό ατύχημά της (vid)

Έχασε το χέρι της και λέει πως θα το… ξανάκανε

Η Kristie Sita συνεχίζει να χορεύει και να βγάζει selfies ώστε να δείχνει το γυμνασμένο σώμα της.

Όπως έκανε και εκείνη τη μέρα δηλαδή, μερικές ώρες πριν της κοπεί το χέρι σε ένα ατύχημα στη θάλασσα.


Η Kristie απολάμβανε τη θάλασσα με τους φίλους της όταν το σχοινί που ήταν δεμένο το φουσκωτό μπλέχτηκε στον καρπό της και της έκοψε τελικά το χέρι σε μια απότομη μανούβρα.

Η 21χρονη Καναδή λέει σήμερα πως το ατύχημα της άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο, καθώς όχι μόνο έγινε αστέρι στα κοινωνικά μέσα, αλλά εξασφαλίζει πια και χορευτικούς ρόλους με το τσουβάλι.

Εκείνη τη μέρα του 2014, έχοντας τελειώσει μόλις την καθημερινή γυμναστική της, τράβηξε μια φωτογραφία τους καλογυμνασμένους μυς του αριστερού χεριού της. Και αυτή θα ήταν η τελευταία φωτογραφία του χεριού.

«Ήξερα ότι ο Θεός έχει ένα σχέδιο για μένα και πως όλα θα πήγαιναν καλά», λέει για την περιπέτεια του νοσοκομείου. Σήμερα μετράει συμμετοχές σε ταινίες της Disney αλλά και παραγωγικές που βγαίνουν αποκλειστικά στο ίντερνετ.

Και λέει πως αν είχε επιλογή, θα δεχόταν να της ξανακοπεί το χέρι: «Αν είχα και πάλι την ευκαιρία, θα ξανάπιανα εκείνο το σχοινί. Η αναπηρία μού έχει φέρει τόση αγάπη και σκοπό στη ζωή μου. Με έκανε να προσέξω τους ανθρώπους που έμειναν δίπλα μου μέσα στις δύσκολες στιγμές».

 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X