ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η καυτή Κύπρια Influencer που κάνει θραύση στην Αυστραλία (Pics, Vid)

Κερδίζει μέχρι και 45.000 από την δουλειά της

Η καυτή Κύπρια, Τία Χριστοφή, ή όπως είναι το όνομά της στο instagram, @tiachristofi, βρίσκεται στην Αυστραλία και κάνει καριέρα σαν... Influencer!
Μέσα στο βαρύ πρόγραμμα του σχολείου βρίσκει τον χρόνο να ποστάρει στο Instagram κερδίζοντας μέχρι και 45.000 ευρώ το χρόνο.

Με περισσότερους από 100.000 ακόλουθους και 3.000 συνδρομητές στο κανάλι της στο Youtube, δεν είναι περίεργο που πλέον συνεργάζεται με εταιρείες που την πληρώνουν 300 ευρώ ανά δημοσίευση.

 
 
 

 

Η 18χρονη καλλονή δηλώνει: «προσπαθώ να τελειώνω τις εργασίες μου την ώρα του σχολείου για να έχω περισσότερες ώρες να προπονούμαι, να απαντάω σε emails και να ποστάρω στα κοινωνικά δίκτυα. Ακόμη απολαμβάνω να περνάω ώρες με την οικογένειά μου και να τρώω ελληνικό φαγητό όπως σουβλάκι».

 
 
 

 

Όπως αναφέρει, οι συμμαθητές της στην αρχή την κορόιδευαν για τα βίντεο που έκανε, όμως δεν το άφησε να την πάρει από κάτω. Η οικογένεια και οι καθηγητές της ήταν συνεχώς δίπλα της.

 
 
 

 

Άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες στα 14 της από τα ταξίδια της στην Ευρώπη, όμως όταν άρχισε να ποστάρει φωτογραφίες της από την προπόνησή της, ξεκίνησαν οι followers να ανεβαίνουν.

Η Τία συμβουλεύει άλλα άτομα στην ηλικία της να ποστάρουν ό,τι τους αρέσει, χωρίς να νοιάζονται για τις αντιδράσεις του κόσμου.

 
 
 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση