ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γυναίκα δάγκωσε τα... απόκρυφα μια καμήλας

Προσπαθούσε να γλιτώσει από την καμήλα που έκατσε επάνω της

Η γυναίκα προσπαθούσε να σώσει το σκυλί της που είχε μπει στο κλουβί της καμήλας
Σε δραστικές κινήσεις υποχρεώθηκε μια γυναίκα στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ για να γλιτώσει από την καμήλα που έκατσε επάνω της, δαγκώνοντας το ζώο στα γεννητικά του όργανα.

Η περιπέτεια για την γυναίκα ξεκίνησε όταν σταμάτησε σε ένα Tiger Truck Stop το οποίο είναι διάσημο στην Λουιζιάνα για τα εξωτικά ζώα που φιλοξενεί. Κάποια στιγμή στο κλουβί της καμήλας μπηκε το σκυλί της γυναίκας, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής.

Στην προσπάθειά της να γλιτώσει το σκυλί - το οποίο εντωμεταξύ κατάφερε να περάσει κάτω από το συρματόπλεγμα και να βγει από το κλουβί της καμήλας - η γυναίκα ενόχλησε το μεγαλόσωμο ζώο το οποίο ως αντίδραση κατάφερε να κάτσει επάνω της.

«Τότε δάγκωσα τα γεννητικά του όργανα για να γλιτώσω και να τη βγάλω από επάνω μου» περιέγραψε την απελπισμένη κίνησή της η γυναίκα στην ιστοσελίδα The Advocate.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης από αυτή την περίεργη συνάντηση δεν τραυματίστηκε ούτε η γυναίκα ούτε η καμήλα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι το σκυλί απλά κυνηγούσε τις λιχουδιές που του πέταξε ο σύζυγος της γυναίκας μέσα στο κλουβί της καμήλας. «Η καμήλα δεν είχε επιδείξει ποτέ επιθετική συμπεριφορά. Η συμπεριφορά του άντρα και της γυναίκας ήταν επιθετική» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πηγή: protothema

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X