ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φανταστικό χιουμοριστικό τραγούδι αφού «Θέλω να πιω όλο τον Ασπρόκρεμμο...» (vid)

Απολαύστε το!

Η υπερχείλιση του φράγματος του Ασπρόκρεμμου αναμενόταν από όλη την Κύπρο!

Ασχολήθηκαν οι πάντες… κυριολεκτικά. Μέσα μαζικής ενημέρωσης, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απλές συζητήσεις μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας, μάλιστα αν κάποιος πάει λίγο πίσω και προσπαθήσει να θυμηθεί πότε ήταν η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο σίγουρα θα του πάρει λίγο χρόνο!

Ζωντανές μεταδόσεις λεπτό προς λεπτό, κοσμοσυρροή και φυσικά οι πλανόδιοι πωλητές με λουκουμάδες, σάντουιτς και όλα τα καλούδια που ταιριάζουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το τι ακολούθησε της υπερχείλισης απολαυστικό από κάθε άποψη. Τόσο για το μαγικό θέαμα που μας αποζημίωσε για την αναμονή όσο και για τα χιουμοριστικά σχόλια, βίντεο και τρολ!

Κάπου λοιπόν ανάμεσα σε όλα αυτά που διαβάσαμε βρήκαμε και κάτι που αξίζει τον κόπο να δείτε. Στην περίπτωση αυτή το χιούμορ, η φαντασία και το ταλέντο αναμειγνύονται και δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Πρόκειται λοιπόν για τον Ανδρέα Σιακό (Antreas Shiakos) ερασιτέχνη μετεωρολόγο (O Kairos Tis Kuprou), ο οποίος προσάρμοσε το γνωστό σε όλους μας «Θέλω να πιω όλο τον Βόσπορο» αφιερωμένο που αλλού… στον Ασπρόκρεμμο.

Σύμφωνα με τον ίδιο το εν λόγω τραγούδι γράφτηκε χωρίς να έχει σκοπό να προσβάλλει κανέναν.

Να σημειωθεί ότι ο Αντρέας αγαπά την μουσική και το τραγούδι αυτό δεν είναι το μοναδικό του… Δείτε εδώ περισσότερα

«Καλησπέρα στην ομάδα μας!

Αυτό το τραγούδι έχει γραφτεί και εκτελεστεί από εμένα με καθαρά χιουμοριστικό σκοπό και δεν έχει σκοπό να προσβάλει η να θίξει κανέναν. (Θέλω να πιώ όλο τον Ασπρόκρεμμο !!)

Εύχομαι να το απολαύσετε όσο και εμείς! :) :) Βίντεο από Markos Foutas»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση