ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Eurovision: Σκάνδαλο! Έδωσαν 300.000 ευρώ σε influencers για ψήφους

Ποια χώρα κατηγορείται;

24news team

Μπορεί o 65oς διαγωνισμός της Eurovision να αποτελεί παρελθόν, ωστόσο οι συμμετέχοντες της φετινής διοργάνωσης συνεχίζουν να βρίσκονται στην επικαιρότητα. Μετά το σκάνδαλο με το επίμαχο πλάνο του Ιταλού frontman του συγκροτήματος που νίκησε τον διαγωνισμό, που φάνηκε λες και έκανε χρήση ουσιών, αυτή τη φορά η συμμετοχή της Μάλτας βρέθηκε στο στόχαστρο. 

Eurovision: Αρνητικός σε χρήση ναρκωτικών ο Ιταλός νικητής

Η Destiny με το δυναμικό τραγούδι της «Je Me Casse», υπήρξε ένα από τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης και εμφανίστηκε στην Ολλανδία με αέρα νικήτριας. Τελικά, η Μάλτα παρόλο που ήταν πρώτη στα στοιχήματα, πήρε την 7η θέση στη Eurovision 2021 και την 16η στο televoting.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Ευτυχείτε», η κρατική τηλεόραση της Μάλτας πλήρωσε αδρά influencers για να ποντάρουν στα στοιχήματα και ταυτόχρονα να κάνουν κλικ στο video που συνοδεύει το συγκεκριμένο τραγούδι, προκειμένου να το κάνουν φαβορί.

Παπαρίζου: Σάλος με τα πικρόχολα σχόλια για τα κιλά της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κρατική Τηλεόραση της Μάλτας, δαπάνησε μέχρι και 300.000 ευρώ, όχι για την εμφάνιση της τραγουδίστριας, τα σκηνικά, τα φώτα, ή τα εφέ, αλλά τα για τη δημιουργία μιας πλαστής εικόνας της πορείας του τραγουδιού.

Δείτε το video:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση