ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Eurovision: Αρνητικός σε χρήση ναρκωτικών ο Ιταλός νικητής

Το επίμαχο πλάνο που ήταν η αφορμή να ξεκινήσουν τα σενάρια και οι φήμες - «Η EBU θεωρεί ότι το θέμα έχει λήξει»

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών στο οποίο υποβλήθηκε ο νικητής της φετινής Eurovision, Damiano David, είναι αρνητικό.

«Η EBU θεωρεί ότι το θέμα έχει λήξει», γράφει στον ιστότοπό της η εφημερίδα La Repubblica.

Δείτε το επίμαχο βίντεο που είχε ξεκινήσει το «όργιο» φημών

«Δεν έχω κάνει ποτέ χρήση κοκαΐνης στη ζωή μου, το ορκίζομαι», λέει ο Ιταλός νικητής

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου και η Ιταλία κατέκτησε την πρώτη θέση της 65ης διοργάνωσης. Το συγκρότημα Maneskin με το τραγούδι «Zitti E Buoni» έκανε τους πάντες στην Ahoy Arena να ροκάρουν και οι βαθμοί έπεσαν «βροχή». Μέγα θέμα συζήτησης έχει ξεκινήσει όμως εξαιτίας ενός πλάνου, κατά τη διάρκεια της Eurovision το οποίο δείχνει τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Damiano David, να σκύβει μπροστά.

Μια κίνηση την οποία ορισμένοι απέδωσαν στο ότι ο τραγουδιστής των Maneskin έκανε χρήση κοκαΐνης. Από τη μεριά της, η EBU εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Damiano David, που έδωσε τη νίκη στην Ιταλία, θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις, μόλις επιστρέψει στην πατρίδα του: «Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το πλάνο των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Green Room χθες το βράδυ. Το συγκρότημα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα κάνει εθελοντικά τοξικολογικές εξετάσεις, όταν επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το ζήτησαν οι ίδιοι χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να διοργανωθεί αμέσως από την EBU.

Το συγκρότημα, η διοίκηση και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας, μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και καθαριζόταν από τον τραγουδιστή. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλί μετά από επιτόπιο έλεγχο.

Συνεχίζουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τα πλάνα και θα ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις». Η απάντηση του Damiano David

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1, και ο Στάθης Κλωνόπουλος συνάντησαν τον νικητή της Eurovision και ο ίδιος αφού πρώτα καλησπέρισε στα ελληνικά το δημοσιογράφο, ρωτήθηκε αν θα έρθει για διακοπές στην Ελλάδα.

Ο Damiano David δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο και στην συνέχεια ευχαρίστησε όσους τον υποστήριξαν με τη ψήφο τους. Ο ενθουσιασμός όλων των μελών του Maneskin ήταν «ζωγραφισμένος» στα πρόσωπα τους ενώ η ερώτηση για το επίμαχο πλάνο δεν άργησε να έρθει. «Θέλω να πω ότι ο Thomas έσπασε ένα ποτήρι. Κοίταξα κάτω και τον ρώτησε τι συνέβη. Το ξέρω ότι φάνηκε σαν κάτι άλλο αλλά ποτέ δεν έχω κάνει χρήση κοκαΐνης στη ζωή μου. Το ορκίζομαι εδώ και τώρα» ανέφερε ο Ιταλός νικητής της Eurovision.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση