ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αθηνά Ωνάση: Οι ροζ ιστορίες και το call girl που διέλυσε τον γάμο της (pics)

«Με πλήρωνε για να κάνω έρωτα μαζί του»

Σε αποκαλύψεις για την σχέση που είχε με τον Alvaro De Miranda Neto τα οκτώ από τα έντεκα χρόνια του γάμου του με την Αθηνά Ωνάση, προχωρά ένα call girl από το Βέλγιο.

Η Nicky T., που φέρεται ως η αιτία του διαζυγίου αλλά και του να χάσει ο Βραζιλιάνος ιππέας ένα μεγάλο μέρος από τις οικονομικές αξιώσεις που είχε, ανοίγει την καρδιά της στο βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη, με τίτλο Athina Onassis: Τhe Red File.

Για έντεκα ολόκληρα χρόνια πίστευε πως είχε δίπλα της έναν ξεχωριστό άνθρωπο που θα έκανε τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη. Και όταν ανακάλυψε τη διπλή ερωτική ζωή του, ο κόσμος της κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Ο ιππέας πλέι μπόι Ντόντα ντε Μιράντα Νέτο τα 8,5 από τα 11 χρόνια του έγγαμου βίου του με τη «χρυσή» κληρονόμο Αθηνά Ωνάση ζούσε τις ερωτικές φαντασιώσεις του στο πλευρό ενός εντυπωσιακού call girl από το Βέλγιο. Πληρωμένο σεξ, kinky ερωτικές στιγμές σε κλαμπ ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων, πάθος, ταξίδια και πικάντικα μυστικά συνθέτουν το παζλ της απιστίας που οδήγησε σε ένα από τα πιο πολύκροτα διαζύγια παγκοσμίως!

Την άτακτη ερωτική σχέση του Βραζιλιάνου ιππέα Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο με τη Βελγίδα πληρωμένη ερωμένη του Nicky T., που έγινε η αιτία ώστε στο διαζύγιό του από την Αθηνά Ωνάση να χάσει αποζημιώσεις και οικονομικές αξιώσεις ύψους 700.000.000 δολαρίων, φέρνει στο φως μέσα από μια σειρά αδιάσειστων στοιχείων το νέο βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη «Athina Onassis the red file».

Το βιβλίο-ντοκουμέντο, τα στοιχεία του οποίου χρησιμοποιήθηκαν από τους δικηγόρους της Αθηνάς Ωνάση στη δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της τον Νοέμβριο του 2017, στηρίζεται σε συνέντευξη, καθώς και σε όσα εμπιστεύτηκε στον συγγραφέα για τη ζωή της η πανέμορφη Βελγίδα. Ετσι, ερωτήματα για το πώς και το πότε γνωρίστηκε με τον γοητευτικό Αλβάρο, πώς η ερωτική τους σχέση έμεινε για οκτώμισι χρόνια κάτω από τη σκιά της Αθηνάς Ωνάση, αλλά και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μιλήσει έχουν απάντηση για πρώτη φορά. Μέσα στις 322 σελίδες του «Athina Onassis the red file» -που κυκλοφορεί ως e-book μέσω του Amazon.com- η Nicky T. περιγράφει τα πάντα, για τα ραντεβού τους σε ξενοδοχεία, τα ταξίδια της για τους ιππικούς αγώνες Longine Athina Onassis Horse Show, τις επισκέψεις τους σε swinger club και δηλώνει με απόλυτη ειλικρίνεια: «Ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε σεξ».

Η γνωριμία

Σύμφωνα με την περιγραφή της Nicky T., ο ολυμπιονίκης ιππέας κατά την πρώτη γνωριμίας τους της απέκρυψε την πραγματική ταυτότητά του, με αποτέλεσμα να της συστηθεί ως Romeu.

«Εως το 2006 ζούσα μια απόλυτα φυσιολογική ζωή μέχρι που γνώρισα τον Ντόντα. Αρχικά, μου συστήθηκε ως Romeu. Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν, αλλά ούτε γνώριζα και κάτι για την οικογένεια Ωνάση» αναφέρει και αποκαλύπτει πότε αλλά και με ποιον τρόπο έμαθε τα πάντα για τον εραστή της.

«Ηταν το 2011, όταν παρακολουθούσα στην τηλεόραση ιππικούς αγώνες και ανάμεσα στους αθλητές αναγνώρισα τον Ντόντα. Τον ενημέρωσα πως ήξερα πλέον ποιος είναι και πως ταυτόχρονα δεν θα άλλαζε τίποτε στη σχέση μας».

Για να τεκμηριώσει τα λεγόμενά της, η πέτρα του σκανδάλου παρέδωσε στον Αλέξη Μανθεάκη μια σειρά από αποδείξεις.

«Από τότε ο Ντόντα άρχισε να μου εμπιστεύεται πολλά οικογενειακά μυστικά, όπως τους λόγους για τους οποίους η Αθηνά δεν μιλούσε πλέον με τον πατέρα της, Τιερί. Συνέχισα να βλέπω τον Ντόντα έως τον Ιούνιο του 2014. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά, καθώς είχαμε μια θερμή συζήτηση που κατέληξε σε τσακωμό. Τότε εκείνος μου ανακοίνωσε την απόφασή του να τελειώσουμε τη σχέση μας. Τον διαβεβαίωσα πως δεν ήμουν πια το παιχνιδάκι του. Η αλήθεια είναι πως είχαμε ένα δεσμό που μας ένωνε και φαινόταν πως τίποτα δεν μπορούσε να μας χωρίσει» λέει και συνεχίζει: «Δυστυχώς αυτό ο Ντόντα το ξέχασε. Με την απόφαση του χωρισμού μας θύμωσα, ενώ παράλληλα νευρίασα πάρα πολύ μαζί του, γιατί λίγο διάστημα αργότερα μου έστειλε τους δικηγόρους του προκειμένου έτσι να εξασφαλίσει και να προστατέψει την ηρεμία της ιδιωτικής του ζωής».

Στο βιβλίο, εκτός από τις θέσεις της πανέμορφης κοπέλας, ο συγγραφέας και πρώην σύμβουλος και εκπρόσωπος της οικογένειας Ωνάση - ΡουσέλΑλέξης Μανθεάκης αποκαλύπτει πώς εκείνος γνωρίστηκε μαζί της, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso: «Ηταν Σεπτέμβριος του 2014 και, όπως κοιτούσα τα μηνύματά μου στα social media, και για την ακρίβεια στο facebook, διάβασα ένα από μια γυναίκα που λεγόταν Σούζαν Σούζον, η οποία υποστήριζε ότι είχε διαβάσει το τελευταίο μου βιβλίο για την Αθηνά Ωνάση και ήθελε κάτι να μου πει. Αυτό δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο για μένα, γιατί πολλές φορές είχαν επικοινωνήσει μαζί μου άνθρωποι προσπαθώντας να αποκτήσουν πρόσβαση στη διάσημη κληρονόμο. Αυτό το μήνυμα ωστόσο ήταν διαφορετικό» αποκαλύπτει και συνεχίζει: «Της έστειλα απάντηση για να μάθω τι ακριβώς ήθελε αλλά και ποιο ήταν το πραγματικό της όνομα. Μου απάντησε υποστηρίζοντας πως είχε να πει μια ιστορία για την Αθηνά. Με ρωτούσε αν μπορώ να της τη μεταφέρω ή να την πω στον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ».

Από την πρώτη τους κιόλας τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά και αργότερα, μέσω μηνυμάτων, η γυναίκα ήταν συγκεκριμένη σε όσα υποστήριζε. «Είχα σχέση με τον Ντόντα για πάρα πολλά χρόνια και ήθελα να πω τα πάντα στην Αθηνά» ήταν η φράση που κίνησε το ενδιαφέρον του συγγραφέα.

Η ιστορία, όπως εξηγεί ο Αλέξης Μανθεάκης από την πλευρά του, ήταν συγκλονιστική.

«Ο Ντόντα, σύμφωνα με τη Nicky, είχε παίξει με τα συναισθήματα της Αθηνάς για τουλάχιστον μία οκταετία. Ενημέρωσα αμέσως τον Τιερί Ρουσέλ, ο οποίος μου ζήτησε στην τελευταία μας επικοινωνία το τηλέφωνό της για να της μιλήσει».

Σε ένα από τα μηνύματά τους η πέτρα του σκανδάλου αποκάλυψε στον Αλέξη Μανθεάκη πως, όταν γνώρισε τον Ντόντα, εργαζόταν ως call girl.«Επειτα από κάποιες ημέρες έγραψα στη Nicky και της ζήτησα να μου διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε πως ήταν call girl.

«Τι δεν καταλαβαίνεις, ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε σεξ» μου είπε και έστειλε μάλιστα λεπτομέρειες, όπως ημερομηνίες, ξενοδοχεία, ταξίδια, ονόματα, ιστορίες για βράδια μαζί του σε swinger clubs, όμως εγώ ήθελα πιο χειροπιαστές αποδείξεις» σημειώνει ο συγγραφέας.

Πληγωμένος

Τότε, όπως λέει, της εξήγησε πως χωρίς επιπλέον υλικό δεν θα μπορούσε να τη βοηθήσει. «“Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, Nicky, χωρίς αποδείξεις” της είπα. “Είμαι αποφασισμένη να δώσω κάποια στοιχεία στον Τιερί” μου απάντησε. Εψαξα αμέσως τον Τιερί, δεν τον βρήκα, ήταν σε ταξίδι στην Κίνα, μίλησα όμως με τον δικηγόρο και παιδικό του φίλο» διηγείται στο βιβλίο του και προσθέτει: «Πέρασαν τρεις εβδομάδες και δεν πήρα κανένα μήνυμα από τον Τιερί. Τότε ενημέρωσα τη Nicky πως η οικογένεια προφανώς δεν ενδιαφερόταν. Πολύ αργότερα η Αθηνά μού είπε πως ο πατέρας της δεν της είχε πει τίποτα. Αναρωτιόμουν γιατί ένας πατέρας δεν ήθελε να προφυλάξει την κόρη του. Οι λόγοι ήταν είτε γιατί δεν ήθελε να ανακατευτεί είτε γιατί αισθανόταν πληγωμένος από τη συμπεριφορά της. Τον Μάιο του 2016 όμως, και όταν έγινε γνωστή η απόφαση της Αθηνάς να χωρίσει έπειτα από 11 χρόνια γάμου, σκέφτηκα πως κάτι έπρεπε να κάνω. Ετσι αποφάσισα να παρακάμψω τον Τιερί και να γράψω στον Ερικ, τον ετεροθαλή αδελφό της Αθηνάς, τον οποίο πάντα συμπαθούσα, όπως κι εκείνος. Του έγραψα και του ζήτησα να προωθήσει το e-mail μου στην Αθηνά, με την προϋπόθεση πως ο γάμος της είχε τελειώσει και πως δεν ήταν κάποιες εικασίες. Ετσι κι έγινε...»

Πηγή: yoyweekly

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X