ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αδιανόητο! Έτρεχε με 100 χιλιόμετρα την ώρα χωρίς να έχει τα χέρια στο τιμόνι

Η τρελή πορεία που ακολούθησε

Σε μια δραματική αλληλουχία γεγονότων τον περασμένο μήνα, ένας 23χρονος βρέθηκε σε νομικά προβλήματα αφού έκλεψε ένα φορτηγό και προκάλεσε ατύχημα σε πόλη της Μασαχουσέτης, πριν συλληφθεί από τις αρχές. Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες του περιστατικού, συμπεριλαμβανομένου ενός βίντεο που καταγράφει τη σύγκρουση με μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας, ο νεαρός άνδρας, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γνωστοποιηθεί, βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει το κλεμμένο φορτηγό να τρέχει κατά μήκος της λεωφόρου με σχεδόν 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Παρά τη σύγκρουση, ο οδηγός δεν σταμάτησε. Αντιθέτως, συνέχισε να οδηγεί, αφήνοντας πίσω του τον τόπο του ατυχήματος. Μόνο αργότερα οι αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

@skynews #Dashcam #footage shows the moment a 23-year-old man #crashed a #stolen truck into another #driver at over #70mph ♬ original sound - Sky News

Ο αρχιφύλακας Stephen Daigle του αστυνομικού τμήματος παρείχε πρόσθετες πληροφορίες για την υπόθεση. Εξιστόρησε πώς ο οδηγός, όταν συνελήφθη από την αστυνομία, ομολόγησε ότι οδηγούσε το όχημα υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν πού είχε συμβεί το δυστύχημα, αν και πίστευε ότι είχε εμπλακεί σε ένα τέτοιο.

Το περιστατικό, αν και σοκαριστικό, ευτυχώς δεν είχε ως αποτέλεσμα σοβαρούς τραυματισμούς. Το αποτέλεσμα αυτό είναι ιδιαίτερα ανακουφιστικό, δεδομένου ότι υπήρχε το ενδεχόμενο πολύ σοβαρότερων συνεπειών, λαμβάνοντας υπόψη την ταχύτητα και τη φύση του ατυχήματος. Η υπόθεση αναδεικνύει τους κινδύνους που εγκυμονεί η χρήση ναρκωτικών ουσιών στο τιμόνι, αποτελώντας μια έντονη υπενθύμιση των κινδύνων που εγκυμονεί για τη δημόσια ασφάλεια μια τέτοια απερίσκεπτη συμπεριφορά.

Πηγή: gazzetta 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση